Go Norsk Friluftsliv to main content
03. sep. 2024

Pizzakveld hver tirsdag i høst

Mer informasjon
Image
Icon Tid
Kl. 16.00 - 20.00
Icon Arrangør
Kobberhaughytta
Icon Kontaktperson
I høst har vi åpent med pizzakveld hver tirsdag i august, september og oktober.

Markapizza - pizza med norske ingredienser

Vi mener at når du er på tur i marka - fortjener du en pizza laget med gode råvarer og omtanke. Når vi har laget pizzamenyen vår, har vi derfor tenkt at du skal få noe du kanskje ikke får andre steder.

Ingredienser

Derfor bytter vi ut sausen med tyttebærrømme fra Rørosmeieriet for eksempel. Du får smak av skogens tyttebær som base for resten av fyllet. Vi bruker norsk mozarellaost, og topper gjerne med supergode poteter fra Nøtterøy, elgkjøtt fra Skjåk, blåmuggost fra Selbu, salami fra Ask Gård i Nordmarka og kantareller fra rett utenfor døra når det er i sesong.

Icon Oppmøtested
DNT Kobberhaughytta