Logo – Friluftslivets uke

Bli med på #nattinaturen – vinn flotte premier!

Lørdag 5. september sparkes Friluftslivets uke 2020 i gang med at «hele Norge» sover ute!

Foto: Nikolai Øyehaug

I 2019 sov opp mot 100 000 personer ute under #nattinaturen. Vil du være med i år?

Konseptet for #nattinaturen er såre enkelt: Alle er invitert til å bli med og sove ute!

Og man gjør det så komplisert som man vil; Hva med å dra dyna ut på balkongen, eller sette opp teltet i hagen? Eller sett opp teltet eller heng opp hengekøya i skogen, på fjellet, eller ved et fint vann.

Ønsker du å delta på et #nattinaturen-arrangement sammen med venner eller familie, så finner du ditt nærmeste arrangement i Friluftslivets uke sin aktivitetskalender!

FOTOKONKURRANSE: Bli med på #nattinaturen, del ditt beste bilde med oss – og vinn telt fra Fjällräven!

Del ditt bilde på Instagram eller Facebook med emneknaggen #nattinaturen for å være med i fotokonkurransen.

Les også: Klar for en natt i naturen? Dette bør du vite før teltturen

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er paraplyorganisasjonen  for 17 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Bidrag som skal kvalifiseres til konkurransen må inkludere følgende: #nattinaturen. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «natt i naturen», og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være tatt 5. – 6. september  2020 – og må være publisert innen utgangen av mandag 7. september. Vinnerne offentliggjøres på Norsk Friluftsliv sin Facebook og Instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Samtykke til publisering av vinnere og bilder
Alle bilder som er delt i sosiale medier og merket med #nattinaturen kan bli delt videre på vår kampanjeside, Facebook- og Instagramside i forbindelse med #nattinaturen. Ved deltagelse i konkurransen samtykker deltageren til at innsendte bidrag kan offentliggjøres på www.norskfriluftsliv.no, og brukes til promotering av #nattinaturen i interne og eksterne medier. Fotograf vil bli kreditert med navn/brukernavn. NB. Norsk Friluftsliv vil ikke dele bildene i sine kanaler uten å ha avklart dette med fotograf på forhånd. 

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene. Norsk Friluftsliv vil bruke de beste bildene i arbeidet med å markedsføre Norsk Friluftsliv og Friluftslivets uke. Vinnerne blir kontaktet.

Les mer om #nattinaturen her: http://www.norskfriluftsliv.no/nattinaturen/

Foto: Ola Moen

Del denne artikkelenRelevante nyheter

Her er appene for deg som skal på tur

Lurer du på hvilken rute du skal velge, eller om det kommer regn på turen? Disse appene kan hjelpe deg. Tekst: Christine Amdam Foto: Eirik Haugstad Kleiven/ Norsk Friluftsliv Nå er mange i gang med å p...

Nyfrelst på friluftslivet, men mangler utstyr?

Her finner du tips til hvordan du kan få tak i det du trenger uten å måtte tømme lommeboka. Tekst: Christine Amdam Foto: Eivind Haugstad Kleiven/ Norsk Friluftsliv Korona-krisen har fått flere nordmen...

Friluftslivets uke går av stabelen over hele landet i september

Fra lørdag 5. september til søndag 13. september inviterer Norsk Friluftsliv, fellesorganisasjonen for 18 friluftslivsorganisasjoner, til årets morsomste aktivitetsuke over hele landet. Foto: Eivind Haugsta...