Logo – Friluftslivets uke

Bli med på #nattinaturen – vinn flotte premier!

Lørdag 5. september sparkes Friluftslivets uke 2020 i gang med at «hele Norge» sover ute!

Foto: Nikolai Øyehaug

I 2019 sov opp mot 100 000 personer ute under #nattinaturen. Vil du være med i år?

Konseptet for #nattinaturen er såre enkelt: Alle er invitert til å bli med og sove ute!

Og man gjør det så komplisert som man vil; Hva med å dra dyna ut på balkongen, eller sette opp teltet i hagen? Eller sett opp teltet eller heng opp hengekøya i skogen, på fjellet, eller ved et fint vann.

Ønsker du å delta på et #nattinaturen-arrangement sammen med venner eller familie, så finner du ditt nærmeste arrangement i Friluftslivets uke sin aktivitetskalender!

FOTOKONKURRANSE: Bli med på #nattinaturen, del ditt beste bilde med oss – og vinn telt fra Fjällräven!

Del ditt bilde på Instagram eller Facebook med emneknaggen #nattinaturen for å være med i fotokonkurransen.

Les også: Klar for en natt i naturen? Dette bør du vite før teltturen

Vilkår og betingelser for konkurransen:

Norsk Friluftsliv ble stiftet i 1989 og er paraplyorganisasjonen  for 17 store friluftslivsorganisasjoner. Ved å delta i konkurransen, aksepterer man vilkårene. Arrangøren kan avslå deltakelse fra deltakere som ikke oppfyller vilkårene.

Bidrag som skal kvalifiseres til konkurransen må inkludere følgende: #nattinaturen. Husk at profilen din på Instagram og Facebook må være offentlig for at bildet ditt skal være synlig. Vinnerne kåres basert på kriteriet «natt i naturen», og etter skjønn. Vinnerne kåres av en jury bestående av representanter fra Norsk Friluftsliv.

Bildene må være tatt 31. august – 1. september – og må være publisert innen utgangen av mandag 2. september. Vinnerne offentliggjøres på Norsk Friluftsliv sin Facebook og Instagram kort tid etter.

Arrangør av konkurransen er Norsk Friluftsliv. Norsk Friluftslivs formål er å fremme det tradisjonelle, naturvennlige friluftslivet og allemannsretten (retten til fri ferdsel i norsk natur). Norsk Friluftsliv står fritt til å velge bort bilder som virker støtende eller som ikke bygger opp under Norsk Friluftslivs formål.

Samtykke til publisering av vinnere og bilder
Alle bilder som er delt i sosiale medier og merket med #nattinaturen kan bli delt videre på vår kampanjeside, Facebook- og Instagramside i forbindelse med #nattinaturen. Ved deltagelse i konkurransen samtykker deltageren til at innsendte bidrag kan offentliggjøres på www.norskfriluftsliv.no, og brukes til promotering av #nattinaturen i interne og eksterne medier. Fotograf vil bli kreditert med navn/brukernavn. NB. Norsk Friluftsliv vil ikke dele bildene i sine kanaler uten å ha avklart dette med fotograf på forhånd. 

Deltager må ha rettighet til bildet som lastes opp og må ha tatt det selv. Fotograf må også ha tillatelse til å publisere bildet fra personer som er fotografert på bildene. Norsk Friluftsliv vil bruke de beste bildene i arbeidet med å markedsføre Norsk Friluftsliv og Friluftslivets uke. Vinnerne blir kontaktet.

Les mer om #nattinaturen her: http://www.norskfriluftsliv.no/nattinaturen/

Foto: Ola Moen

Del denne artikkelenRelevante nyheter

Skaff deg sopp og bær – helt gratis!

Nybegynnerguide til deg som vil plukke sopp og bær i høst. Det å plukke sopp, bær, blomster og urter i utmarka i Norge koster deg faktisk ikke én eneste krone. Takket være allemannsretten kan man høste ...

Skal du ut på tur? Disse appene er kjekke å ha med seg!

Her er 10 gratis apper du bør ha på mobilen om du skal legge ut på tur i Norge. Tekst: Wanda N. Nordstrøm Foto: Synne Kvam Man finner veldig mange nyttige, morsomme og lærerike apper til mobilen. Nors...

Klar for en natt i naturen? Dette bør du vite før teltturen

Telting er gøy, billig og miljøvennlig. Når du kan ta tannpussen i tussmørket omringet av skogens lyder, og nyte frokosten på en knaus, trenger du heller ikke å reise langt for å skape gode minner. Teks...