Arrangementet foregår i Målselv.

NJFF-Troms arrangerer i samarbeid med Målselv JFF Hagleskytterkurs for ungdom.

Bli med på en lærerik, spennende og actionfylt skytehelg med flere dyktige instruktører i Hagleskyting.

Velkommen til en helg viet til hagleskyting for ungdom. I løpet av helgen vil du få teoretisk og praktisk innføring i jaktskyting og konkurranseskyting med hagle. Vi vil både gi veiledning i grupper og enkeltvis, og tilpasse alle nivåer. Vi hjelper til med tilpassing av hagler og går gjennom sikkerhet og våpenhåndtering i tillegg til at det i løpet av helgen blir anledning til å skyte flere hundre skudd med kyndig veiledning på leirduebanen til Målselv jeger og fiskerforening. Lørdag blir kveld blir det felles middag for instruktører og deltakere på Målselv JFF sitt klubbhus. Søndagen avsluttes med mere skyting på leirduebanen, og kanskje ligger det en liten konkurranse eller to på lur før dagen er omme.

Ta med egen hagle, eller lån en av oss og meld deg på for en helg i Bardu med mye smell og nyttig lærdom enten du skal skyte konkurranse eller bare treffe bedre under småviltjakta.

Ansvarlige vil være leder småviltutvalget NJFF-Troms. Med seg på laget har han flere dyktige instruktører som vil bidra til at du får ei spennende og lærerik helg.

Kurset er obligatorisk for de som skal være med på vår Introjakt småvilt og ikke har tatt jegerprøven.

Vi vil forsøke å sette opp felles transport, om det kommer mange deltakere fra samme plass eks (Tromsø omegn) skriv i kommentarfeltet om du har behov for transport.

Kurset er rettet mot ungdom i alderen 15- 20 år.

Ingen forkunnskaper er nødvendig.

Mer informasjon/påmelding
Målselv kommune
11:00
01.09.2018 – 02.09.2018
Karl-Petter Johansen, Ole Kroken

troms@njff.no
Google Map of 68.8436081,19.47431789999996