Her finner du detaljert adresse: http://www.arctandria.no/om-arctandria/her-finner-du-oss/ Eidvegen 234. 9100 Kvaløysletta. Buss 42 går til stedet og stoppet heter "Strand"

Arrangementet er gratis og varer fra 12.00 til 15.00

«Turmat fra hele verden» er et konsept utviklet av Norsk friluftsliv og beskrives som:

En bro mellom internasjonal matkultur og norsk turkultur.

Program:
Denne dagen vil det være- matservering (så langt maten rekker) og formidling av flerkulturell matkultur ved fantastiske Wedeb Tsegay fra Røde Kors Hagegruppe og Wedebs restaurant.

Vi vil ha pop-up kurs om ulike tema og konkurranser 🙂

Ikke minst- nyte herlige Stakken der kystkultur gjennom Arctandria kystlags aktivitet er tilgjengelig, fin utsikt, sosialt samvær og frisk luft!

Alle er hjertelig velkomne, arrangementet er gratis.

Hovedside


Alle land har sine mattradisjoner. Vi oppfordrer til å ta vare på egne verdier og tradisjoner, og å ta dem med ut i naturen hvor man kan dele gode mat- og turopplevelser med hverandre. Alle har noe å lære bort, og i naturen ønsker vi et større mangfold.

Med Turmat fra hele verden ønsker vi å oppfordre til å gå på tur, vise et mangfold av turmat fra ulike kulturer og være sammen om nye turopplevelser.

Mat på tur kan gjerne være målet, og den kan også varieres og gjøres spennende. Ta med deg nye og gamle venner ut i naturen, på den nærmeste stien eller rett og slett i parken, og skap gode opplevelser gjennom god mat fra ulike kulturer. På turmat.no finner du tips til turen, oppskrifter på spennende turmat og historier om folk og mat fra (nesten) hele verden. (turmat.no )

Arrangør: Forum for natur og friluftsliv Troms med Arctandria Kystlag, 4H Troms og 4H Kulingen.

Vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler for arrangementer ute.

Arrangementet er støttet av: Tromsø kommune og Norsk friluftsliv.

Mer informasjon/påmelding
Tromsø kommune
12:00
11.09.2021
Christine Myrseth
95175403
troms@fnf-nett.no
Google Map of 69.6841415,18.8348508