Oppmøte: Rett ved T-banestasjonen på Grorud kl. 10.30.

Bli med på en fin tur i Lillomarka med lunsj på Groruds hyggeligste kafé.

Vi møtes på Grorud Nærsenter, utenfor MIX, og går småveier over Ammerud opp til Badedammen. Turen fortsetter inn i marka rundt idylliske Steinbruvannet. Vi går tilbake og avslutter på Kafé Steinbra på Grorud. Turen er ca 5 km. Ta evt med litt mat og drikke siden kafébesøket er helt på slutten av turen.

Oppmøte: Rett ved T-banestasjonen på Grorud kl. 10.30.

Off. kom: T-bane 5 til Grorud.

Parkering: Ved Grorud Nærsenter eller Kafé Steinbra.

Følg oss på Facebook: «Trilleturer med DNT Oslo og Omegn»

Barnas Turlag i DNT Oslo og Omegn arrangerer trilleturer i skog og mark hver onsdag hele året. Her kan du møte andre mødre og fedre i permisjon, få mosjon og fine friluftsopplevelser. Trilleturene går i forskjellige marker og områder over hele Oslo, og er en fin måte å bli bedre kjent med turmulighetene i nærområdet. Vi triller hovedsaklig til koselige markahytter, men har også turer i byens grønne lunger og ved sjøen. På de fleste turene legger vi opp til en pause innendørs så dere kan stelle babyen og kjøpe en matbit, men på noen av turene tar vi også pausen ute. Da bør dere ha med noe å sitte på og litt mat og drikke.

Trilleturene er et populært tilbud og et viktig tiltak i vårt arbeid for å få enda flere ut på tur. Gjennom trilleturene kan du gi barnet ditt en god og sunn start på livet. Turlederne på disse turene er frivillige som selv har med barn i vogn eller bæremeis. Vi er avhengige av frivillige for å drifte tilbudet, så meld fra til Barnas Turlag om du ønsker å bidra som turleder.

Trilleturene i Barnas Turlag er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer dere til å melde dere inn i DNT for å bistå oss i vårt arbeid.

Ikke medlem? Les mer om medlemsskap og meld deg inn her!

Kategori: Trilletur

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
10:30
05.09.2018 – 20.08.2018

22 82 28 00
barnasturlag@dntoslo.no
Google Map of 59.9781667,10.883093700000018