Oppmøtested: På parkeringsplassen foran Egon restaurant på Triaden senter Parkering: Triaden senter Kollektivt: Triaden bussholdeplass

** Merk: Denne turen krever påmelding **

Turmål: Rundtur Rasta (Triaden – Lysløypa til Ekerud utfartsparkering – Rasta skole – Triaden)
Dato: 07.09.2021 kl. 10.30
Oppmøtested: På parkeringsplassen foran Egon restaurant på Triaden senter
Parkering: Triaden senter
Kollektivt: Triaden bussholdeplass
Turens totale lengde: Ca. 5,5 km
Terreng: Lettgått, asfalt- og grusvei
Pausepunkt/fasiliteter: Kaféer, toalett og stellemuligheter på Triaden senter. Grunnet smittesituasjonen legges det ikke opp til noen felles lunsj på denne turen.

Turen starter utenfor Egon på Triaden senter. Vi følger Gamleveien til fotgjengerundergangen ved Benterud skole, og tar inn på Vallerudveien. Ved enden av Vallerudveien møter vi lysløypa, som vi følger gjennom skogen frem til Ekerud utfartsparkering. Deretter følger vi Bjørndalsveien til Rasta skole, og avslutter med å gå Gamleveien tilbake til Triaden.

Av hensyn til smittevern kreves det nå påmelding dagen før arrangementet gjennom denne siden. Det er et maksimalt antall deltakere og dersom det er flere enn dette, får man beskjed om at man er satt på venteliste. Turleder vil benytte denne ved oppmøte for å fylle evt. ledige plasser.

Dersom du er påmeldt, men likevel ikke har anledning til å delta, ber vi om at du gir oss beskjed om dette tidligst mulig slik at plassen kan gis til noen andre. Beskjed om avmelding sendes på mail til lorenskogturlag@dntoslo.no

Mer informasjon/påmelding
Lørenskog kommune
10:30
07.09.2021


Google Map of 59.91946859999999,10.953142