Turen går fra Ekerud til Seteråsen, Knuttjern, Fri Elvåga og tilbake til Ekerud. Oppmøtested/tid: Ekerud parkering, kl 11.00. Buss 310.

Velkommen til Lørenskog Turlags tirsdagsturer på dagtid. Turen krever påmelding.

Turen går fra Ekerud til Seteråsen, Knuttjern, Fri Elvåga og tilbake til Ekerud.

Oppmøtested/tid: Ekerud parkering, kl 11.00. Buss 310.

Turene går på en blanding av stier (merkede og umerkede), turvei og skogsvei. Varighet ca 3 timer inkl pause, 6-9 km. Husk å ta med drikke og matpakke og klær etter været.

Turene passer for ungdom, voksne og seniorer.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT:

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetenes råd om smittevern. Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger.

Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene passer for ungdom, voksne og seniorer.

# Merk at denne turen krever påmelding – husk å kjøre gjennom hele påmeldingen på denne siden (frem til e-postbekreftelse eller melding om venteliste) #

Mer informasjon/påmelding
Lørenskog kommune
11:00
07.09.2021
Laila
41305370
Google Map of 59.9119234,10.9249334