Juksavatn, Strupen. Kjør av fra E6 mot Strupen. Følg veien videre mot Fjellheim, hvor Juksavatnet ligger ved veis ende. Stor parkeringsplass.

Har du lyst på en søndagstur ute i det fri? Lyst til å prøve kanopadling? Fiske og plukke bær? Søndag 3. september inviterer vi til tilrettelagt søndagstur til Juksavatnet i Balsfjord. Leker, sosialt samvær og friluftsopplevelser står på menyen denne søndagen, og vi håper du blir med oss på tur.

Sted: Juksavatnet, Strupen. Balsfjord.
Fasiliteter: HC-parkering, HC-toalett, HC-flytebrygge, gapahuk, bålplasser
Aktiviteter: kanopadling, fiske, leker, bærplukking
Avstand fra Tromsø sentrum: 95 km (1,5 t)
Buss: avreise Tromsø kl.10.30. Retur kl.15.00

I samarbeid med Norsk Forbund for Utviklingshemmede (NFU) sine lokallag i Balsfjord og Tromsø, Balsfjord Frivillighetssentral og Strupen utviklingslag inviterer vi til søndagstur for alle. Målet med turene er å ha det sosialt, oppleve nye friluftsaktiviteter og se nye naturområder. Turene er tilrettelagte for rullestolbrukere.

Takket være økonomisk støtte fra Friluftsrådenes Landsforbund, blir det satt opp gratis buss fra Tromsø til Juksavatnet. I tillegg kan det ordnes med spesialtransport om det er ønskelig. For at vi skal organisere det, må det gis beskjed om det innen 24. august.

Mat på bål er en populær aktivitet som hører naturlig hjemme i friluftslivet, og det blir det selvsagt på søndagsturene våre. Vi står for mat og drikke- ta bare med kopp, fat og bestikk.

I samarbeid med frivillighetssentralene og lokale frivillige lag blir det forskjellige aktiviteter dere kan være med på.

Mer informasjon/påmelding
Balsfjord kommune
12:00
03.09.2023
Tine Marie Valbjørn Hagelin
95165131
tinemarie@ishavskysten.no
Google Map of 69.1544566,19.2196065