Oppmøtested kommer

Denne turen er en del av arrangementet Basecamp Uskedalen. For å være med på denne turen må du først være påmeldt Basecamp Uskedalen

Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer info under generelle vilkår.

Dagstur lørdag i forbindelse med Basecamp Uskedalen.

Luftig tur som krever klatring og taubruk. Turen blir ledet av NF (Norsk Fjellsportforum)- godkjent klatreinstruktør. Mulig turmål er Vetletindspilaren. Turen starter kl.09 og man er tilbake til ca. kl.16 på ettermiddagen. Endelig avgjørelse om hvilken rute vi klatrer tar vi kvelden før når vi samles. Mulige klatreruter kan finnes i føreren «Klatrefører for Uskedalen».

Krav til deltaker: Brattkort og erfaring med å sikre andre i løpet av det siste året. Du må også være komfortabel med klatring i høyden.

Det anbefales å ha noe erfaring med å klatre ute, gjerne kurs i klatring på naturlige sikringer.

Maks 3 deltagere.

På denne turen bruker hver deltaker følgende utstyr; Alt nødvendig utstyr lånes kostnadsfritt av DNT fjellsport Bergen, og trenger ikke medbringes av deltakere.

klatrehjelm
klatresele (sittesele)
tre skrukarabinere
en klemknuteslynge
en taubrems
en nøttepirker
klatresko

Pris: kr 500,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen inkluderer tur med NF-godkjente instruktører og leie av breutstyr.

Utstyr: Ta med turutstyr og klær til alle årstider. DNT fjellsport Bergen stiller med alt nødvendig utstyr til de ulike aktivitetene, inkludert i pris, men dersom du har eget utstyr du ønsker å bruke som klatresele, hjelm, klatresko etc. kan du gjerne ta med og benytte dette hvis ønskelig.

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

NB: Vær/forhold kan føre til at turmål endres eller at det blir byttet om på dagene. Opplegget blir uansett tilpasset nivået på deltagerne.

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller epost: bht@dnt.no

Mer informasjon/påmelding
Kvinnherad kommune
09:00
04.09.2021


Google Map of 59.9330032,5.863394599999999