Nome kommune

Stolpejakten i kanalkommunen Nome arrangeres for første gang i 2021

Vi kan tilby 100 stolper som i hovedsak er spredt rundt tettstedene våre Ulefoss (kommunesenter) og Lunde samt langs Telemarkskanalen. Stolpene har en variert plassering, men som du vil se har vi startet forsiktig med svært mange stolper i grønn kategori med lett og god tilgjengelighet. Flere av stolpene står på steder med en spennende historisk bakgrunn.

Det er IL Skade sin o-gruppe og Ulefoss Turlag som sammen arrangerer Stolpejakten i Nome. Bruker du Appen vil du finne noe informasjon om en rekke av stolpepunktene. Besøker du noen av våre sorte stolper får du en topptur og fin utsikt. I Nome tilbyr Skades o-gruppe og Ulefoss Turlag mange fine toppturer som er godt merket med kasse på toppen, mer informasjon om disse finner du på Ut.no og det er kart å få kjøpt i Lunde Bok og Papir samt info på nettet om toppturene.

Er du ivrig og besøker minst 50 av stolpene våre er du med i trekningen av flotte permier. Du kan vinne gavekort på Victoria&Henrik i Lunde på kr 3.000,-, gavekort på Sport 1/Cigill på Ulefoss på kr 3.000,-. Videre har vi to premier med 2 PLATINUM sesongkort 2022 i Bø Sommarland og en premie med 1 PLATINUM sesongkort 2022 i Sommarland. Med et PLATINUM sesongkort har du mange fine fordeler i tillegg til fri adgang til Bø Sommarland hver eneste dag gjennom hele sesongen. Så sant du har registert dine besøk med Appen eller på våre sider på www.stolpejakten.no er du med i trekningen. Det forutsettes at du har registert deg som bruker på en slik måte at vi finner frem til deg. Vinnerne vil bli kontaktet.

Vi takker alle velvillige grunneiere, og ber deg vise hensyn til omgivelsene i din jakt på stolper. Takk også til våre sponsorer og bidragsytere som bidrar til et rikt nærmiljø.

Mer informasjon/påmelding
Arrangementet arrangeres flere steder
03.09.2021 – 12.09.2021