Buss fra gamle Stavanger stadion kl 8.30, fra Sandnes kl 9. På grunn av gravearbeidene på Ruten i Sandnes kan ikke bussen kjøre inn den "vanlige" veien. Folket i Sandnes bes derfor møte opp foran inngangen til Tinghuset i Sandnes. Bussen som kommer fra Stavanger vil stoppe langs jernbanelinjen til venstre for nevnte inggang (ved de parkeringsplassene som står oppstilt i området). Påstigning på bussholdeplasser langs Rv 44 mellom Stavanger og Sandnes.

Sensommertur som går fra Stavtjørn via Hedledalen til Kjeringbu, og videre gjennom spennende fjellterreng til toppen av Storafjell. Vestover til det flotte stølsområdet til gårdene Kalveskog og Klampen. Siste del av turen går ned gjennom Linnedalen og videre langs den gamle drifteveien til Hegelstad.
Generelt om lang-søndagsturene:
Dette er søndagsturene for deg som liker å gå litt lengre, litt brattere og litt mer krevende enn til vanlig. Gåtid er mellom 5-7 timer, og felles busstransport gir uante turmuligheter ved å starte på et sted og avslutte på et annet. Ingen påmelding. For frammøte og mer informasjon, se under.
Turleder:
Svein-Erik Kvame, 934 99 626.
Frammøte:
Buss fra gamle Stavanger stadion kl 8.30, fra Sandnes kl 9. På grunn av gravearbeidene på Ruten i Sandnes kan ikke bussen kjøre inn den «vanlige» veien. Folket i Sandnes bes derfor møte opp foran inngangen til Tinghuset i Sandnes. Bussen som kommer fra Stavanger vil stoppe langs jernbanelinjen til venstre for nevnte inggang (ved de parkeringsplassene som står oppstilt i området). Påstigning på bussholdeplasser langs Rv 44 mellom Stavanger og Sandnes.

Priser:
Medlem kr 300, ikke medlem kr 400. Deltakeravgiften betales til turleder på bussen. Vi har Vipps.

Utstyr som turdeltakeren må ha med:
Godt fottøy, vindtett og vanntett tøy, sitteunderlag, mat og drikke.

Utstyr som kan være kjekt å ha med:
Fotoapparat, vandrestaver.

Vi gjør oppmerksom på at det ikke er ønskelig med hund på våre turer da vi ofte krysser dyr på beite.

Mer informasjon/påmelding
Bjerkreim kommune
08:30
06.09.2020
Tale Klingsheim
92090253
tale@stf.no
Google Map of 58.6999540948639,6.364688873291016