Vi reiser til Rauland og bor på Rauland Høgfjellshotell.

Den årlige turen til seniorgruppa gjennomføres i år men da med koronatilpasning.

Vi reiser til Rauland og bor på Rauland Høgfjellshotell: Et 3-stjernes hotell med full pensjon. Turen gjennomføres i vårt nye storfylke Vestfold og Telemark. Hotellet ligger i Vinje kommune. Alle rom har dusj og toalett. Hotellet har svømmebasseng og badstue. Du kan lese om hotellet her

Det er innsjekk på hotellet fra klokka 16:30 – Utsjekk senest klokka 12:00 avreisedagen.

Grunnet smittevern hensyn må deltagere komme seg til hotellet på egenhånd. Man må sørge for egen transport ved buss eller bil. Dette gjelder også ved retur etter oppholdet. Om man ønsker å kjøre samtidig med andre biler, skriver du det i påmeldingen. Slik gjør vi en avtale om felles avreise fra Sandefjord.
Her er forslag til reiserute

Turene går fra hotellet og det legges opp til to tur alternativer hver dag. En av turene blir litt mere utfordrende enn den andre. Turleder legger opp til turer som presenteres kvelden før ved sosialsammenkost i peisestua. Vi smører niste og fyller termos ved frokosten.

Turprogrammet legges opp etter været og med en kjentmann, som vil planlegge turene for oss. Vi er heldige og har kontakt med en lokalkjent dame, som vil gi oss de beste turtipsene med mye historie og kultur.

På kvelden blir det sosiale samlinger med fesks quiz eller foredrag. Det legges opp til enkele sammenkomster hvor det viktigste at vi har det hyggelig sammen.

I henhold til smittevernreglene blir deltagerlister oppbevarers i inntil 3 uker for eventuel smittesporing. Antibac, lommetørklepapir og en pose til oppbevaring av brukt papir er obligatorisk.

Maks antall deltagere er 45 personer. Påmelding må gjøres via denne siden. Trenger du hjelp til påmelding ta du kontakt med vårt tursenter i Matrosgata 6. Du må ta med bankkort for at vi skal kunne foreta registrering og betaling.

På spørsmålene som kommer opp under registeringen skriver du inn den informasjonen som vi ønsker å vite om våre deltagere. Har du allergi legger du dette inn ved påmeldingen.

Pakkeliste finner du her for dagsturer i fjellet. Ønsker du å kjøpe kart, har vi det i turbutikken i Matrosgata 6. Du kan også bruke UT.no for kart og annen informasjon.

Prisen dekker opphold på hotellet og turledere under oppholdet. Det er som nevnt ikke innlagt inn transport.

Prisene er for medlem og ikke medlem.

Drikke, utenom vann, må kjøpes av hver enkelt selv.

Dobbeltrom, medlem kr 3 750.-

Dobbeltrom, ikke medlem kr 4 250

Enkeltrom, medlem kr 4 550

Enkeltrom, ikke medlem kr 5 050

OBS: Dersom det ønskes dobbeltrom, bruk da rabbattkode «Dobbel» under kontaktinformasjonen i påmeldingen!
Medlemskap i DNT er helsebringende og du kan lese om medlemsfordeler her

Du kan her lese om vår deltager- og avbestillingsregler for Sandefjord Turisforening. Det gis ikke refusjon ved avbestilling. Du må da eventuelt benytte din egen reiseforsikring.

Vi ønsker deg velkommen til en sosial og hyggelig fjelltur på Rauland.

Mer informasjon/påmelding
Vinje kommune
16:30
06.09.2020
Sandefjord Turistforening
90100310
sandefjord@dnt.no
Google Map of 59.73845050000001,8.1349232