Oppmøte: 11:00 Skistua, Buss 26 fra Kongens Gate 10:01 til Skistua. Returbuss 14:28 fra Skistua. Parkeringsplass ved Skistua til bil.

Rundheia (500 moh) er for mange en ukjent perle i Bymarka, og en av årets Til Topps-topper. Selve toppen har litt skog, men med en gang man kommer over det høyeste punktet og ser sørover har man en majestetisk utsikt over Bymarkas mest populære turmål.
Til Topps er et turtilbud utviklet av Trondhjems Skiklub og Trondhjems Turistforening. 2021 er 20. året på rad vi gjennomfører dette turtilbudet. I år utvider vi antall turer fra 7 til 10 turmål i Trondheimsmarka. På hver topp står det en registreringstavle med et kodeord. Les mer om Til Topps her: https://www.tt.no/til-topps/
Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Påmelding åpner to uker før turen.

Oppmøte: 11:00 Skistua, Buss 26 fra Kongens Gate 10:01 til Skistua. Returbuss 14:28 fra Skistua. Parkeringsplass ved Skistua til bil.

Varighet: 3 timer

Lengde: Ca. 7km

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT – turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT – turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT – turer er gratis

Mer informasjon/påmelding
Trondheim kommune
11:00
07.09.2021
Trondhjems Turistforening
73 92 42 00
tt@dnt.no
Google Map of 63.4174951,10.261402