Oppmøte: 17:30 Nedre parkeringsplass Granåsen. Parkering på stedet. Buss 2 fra sentrum, skift til buss 23 på Bjørndalstoppen som går til Granåsen VM-anlegg.

Vi går pilgrimsleden fra Granåsen via Lian til Sverresborg. På Lian blir det matpause. RettUt-turen avsluttes på Sverresborg. Dit tar det 3t. Turleder vil gå tilbake til Granåsen, fortrinnsvis gjennom marka og du kan velge å bli med på det.

Påmelding: Grunnet koronasituasjonen har vi innført en rekke smittevernstiltak. Påmelding til alle våre organiserte turer er en av disse. Det er ikke anledning å være med på turen uten å være påmeldt. Påmelding åpner to uker før turen.
Varighet: 3 timer, 4 med retur.

Lengde: 8km, 13 med retur.

Husk varme klær, gode sko, niste, og kanskje noe varmt å drikke! Kle deg etter vær og føre.

Om RETT UT – turene:

Turglede og naturopplevelser: En ypperlig mulighet til å bli kjent med nye turområder og nye mennesker. RETT UT – turene er for deg som ønsker et uforpliktende og sosialt turtilbud i bynære områder i greit gåtempo. Turene varer i 2-3 timer, og blir lagt i nærområdene, enten i marka nær byen eller i byen. Turer på dagtid tirsdager kl. 11.00, og turer på kveldstid onsdager kl. 17.30. Her kan du få nye turvenner, motivasjon, flotte naturopplevelser og inspirasjon til nye turer.

Det er ikke tillatt å ha med hund på TT sine organiserte turer.

Hvor går vi? Vi har tilpasset turprogrammet til koronasituasjonen, og går på både kjente og ukjente stier i Trondheims-området. Finn turen du har lyst til å være med på, eller bli en fast turdeltaker. Vi ønsker alle vel møtt, det er høyt under taket og god stemning enten vi nyter utsikten fra Gråkallen eller vandrer nærmere bebygde strøk.

Alle RETT UT – turer er gratis

Mer informasjon/påmelding
Gran kommune
17:30
08.09.2021
Trondhjems Turistforenin
73 92 42 00
tt@dnt.no
Google Map of 63.3797272,10.3131947