Parkering v/ Gosen.

I forbindelse med Friluftslivets uke, inviterer Lierne Frivilligsentral til musikalsk fortellerstund med Kirsten Jovig Gartland, Rune Devik, Daniel Græsdal og Augustine R. Nygaard på Gammel-Gosen.
Oppmøte for Libyggen ved Gosen, og felles avgang derfra med Lena kl 12, mens Grong Historielag går med Thor Åge fra ca en km vest for Tverrelva. Det er en fin strekning på ca 1,5 km fra begge sider til Gammel-Gosen.
Vel fremme på tuftene av den gamle skyss-stasjonen, vil Kirsten fortelle fra den lange historien i området Grong- Lierne-Sverige, og vi har bestilt finvær for å holde både trekkspillet, sangerne, Kirsten og publikum tørre og varme.
Vi skal dessuten innvie den fine benken som Magnar Kvetangen har laget som en gave fra Frivilligsentralen.
Thor Åge stiller som guide til utkikkspunkt ut over Snaddøla etter at vi er ferdige på Gammel-Gosen. Er han i godlage, kan det hende du får høre om gullgraving i dalen og annet spennende 🙂
Li-verten flytter kafeen til Lifjellet for anledningen, og det vil bli anledning til å kjøpe (middags-)mat og drikke på parkeringa ved Gosen.
Vi serverer bålkaffe på Gammel-Gosen, men pga Corona, må du ha med egen kopp. Du må også ta med sitteunderlag, klær etter vær og godt humør 🙂
Arrangementet er også startsskuddet for Kulturminnedagan som fortsetter helga etterpå, og som arrangeres av Lierne kulturkontor.
Arrangementet er gratis, og alle er hjertelig velkomne!

Lierne kommune
12:00
06.09.2020
Augustine Rikkeliva Nygaard
97122614
Google Map of 64.49103983864406,13.133937821621545