Shell mørkved

Barnas Turlag inviterer små og store familier til overnattingstur på Beiarstua. Dette er en fin mulighet til å prøve en av BOT sine hytter for å se hvordan det er. Det er bilvei helt frem til hytta. Like ved hytta er det en fin kulp og foss, og gapahuken like ved gjør dette til en flott lekeplass for barnefamilier. Dette er en lavterskel tur med fokus på kos og lek, og med fine muligheter for å bli kjent med andre familier som deler interessen for å dra på tur.
Vi minner om at det ikke er lov å nyte alkohol ved barnas turlag sine turer. Oppgi i påmeldingen dersom du eller barna har noen allergier.

Hytta har innlagt strøm, men ikke innlagt vann. Hvis man vil lese mer om og se bilder av Beiarstua, finner du det her: Beiarstua (ut.no)

Utstyr

Klær etter vær, badetøy og håndkle for de som tørr å ta en dukkert i kulpen.
Det du trenger av drikke og mat til lunsj og kveldsmat lørdag, frokost og lunsj søndag, evt snacks eller annet utover middag lørdag.
Sovepose, lakenpose eller sengetøy.
Liten dagstursekk og evt termos
Generelt turutstyr etter behov, som sitteunderlag, spikkekniv etc
Fiskestang hvis du vil teste fiskelykken i kulpen
Kosebamse
Program

Oppmøte ved Shell mørkved lørdag kl 10:00. Vi samkjører til Beiarstua, ca 2 timer.
Turlederne ønsker velkommen og fordeler rom.
Vi tar med oss en matbit og tar turen ned til kulpen, her det mulighet for å prøve fiskelykken og kanskje en dukkert for di tøffeste. Bli-kjent-aktiviteter.
Middag ca. kl 16, felles taco. (husk å gi beskjed om evt allergier)
Etter middag blir det rolige kveldsaktiviteter som kort eller brettspill.
Kveldsmat ca. kl 19 med lesestund.
Søndag spiser vi frokost og lager en matpakke til lunsj, før vi i fellesskap vasker ut hytta mens barna leker og koser seg. Vi tar en rusletur i nærområdet, kanskje er vi heldig og finner tyttebær eller blåbær. Vi spiser matpakken vår i gapahuken ved kulpen før vi returnerer til byen i 13 tiden.

Pris: deltakerne må betale for overnattingen på hytta selv. Kjørekostnader t/r dekker

Mer informasjon/påmelding
Bodø kommune
10:00
10.09.2022 – 11.09.2022
Connie Engelvær
416 57 004-
Google Map of 67.2818817,14.5489666