Langedrag Naturpark, Tunhovd

Etter endt kløvtur på lørdag så samles de som vil overnatte på Langedragssetrene rundt kl 16.00/17.00. Man kan møte opp her uten å være med på kløvturen først. (For de som er på kløvturen kan man bære med seg telt og utstyr for overnatting når man går avgårde på kløvtur og legge fra seg når vi passerer Langedrags setrene så man slipper tilbake for å hente utstyr etter endt kløvtur.) Først vil vi rigge leiren med de telt og lavvoer som skal settes opp. Deretter blir det middags laging. Her kan man enten ha med egen mat og kokeutstyr, eller man kan bestille middag fra Langedrag som serveres på setervollen.
Utover kvelden vil det bli leik, moro og historiefortelling.

Neste dag spiser vi frokost (man har med det man trenger selv) og pakker ned leiren. Deretter vil det være mulighet for å bruke dagen på Langedrag med de aktivitetene som er mulig der. Man vil få 50% avslag på inngangsbilletten. Her får man mulighet til å fore reinsdyr, elg og rev fra hånden. Ulv, gaupe, villsvin får man lære mer om og se når de får mat. Det yrer av liv på tunet og mange husdyr man kan kose med. Det vil også være mulig å kjøpe seg ekstra tur inn til ulv, gaupe og revene. Om været tillater det kan man også prøve seg på hundekjøring!
For de som ønsker vil det også være mulighet for å gå seg en fjelltur eller fiske ved Rovetjern (fiskekort kan kjøpes på Langedrag).
Det vil bli felles lunsj ved gapahuken nede på Langedrag. Gilde spanderer pølser til lunsj på alle deltakerne (en pølse pr. person).

Nore og Uvdal kommune
16:00
04.09.2021 – 05.09.2021
Marie Thorson Natten
41 55 53 79
marie@langedrag.no
Google Map of 60.44759000000001,8.881145