Veslesjøen, badeplass

Bli med speiderne på en natt i naturen på Veslesjøen!

Alle store og små er velkomne til å overnatte sammen med oss. Ikke-speidere må ha med seg en foresatt. Vi oppfordrer imidlertid på det sterkeste ALLE speidere til å ta med noen voksne på tur denne natta, for å vise at de er like tøffe som speiderne! Tar dere ufordringen?

Vi starter ettermiddagen med å finne oss overnattingsplass i nærheten av, -og området rundt speiderhuset ved Veslsjøen fra kl 17.00. Ta gjerne med hengekøye hvis du har, det er fine muligheter rundt i området.

Vi har telt og duk til våre speiderne. Ellers kan man låne mye utstyr på BUA (https://www.nes.kommune.no/publisert-innhold/kultur-og-fritid/fritid-og-forebygging/ungines/bua/)

Bål pannene vil vær varme utover kvelden, så ta med drikke og egnet kveldsmat som evt kan varmes på bålet. Ta også med mat og drikke til frokost. Det blir sosialt og hyggelig utover kvelden med varmt vann og kaffe på bålet.

En natt i naturen trenger ikke å være en vanskelig eller storstilt ekspedisjon. Små turer gir også store opplevelser – ofte kan det enkle være det beste. Slå opp et telt i hagen, dra dyna ut på balkongen, ta med venner og sov på en fjelltopp eller legg deg på en strand – eller slå leir et fint sted i nærheten av der du bor! Uansett hva du velger – bli med på en #nattinaturen

Vi heier på kortreist friluftsliv, og bruk av nærområdet.

SIKKERHET OG COVID-19
På natt i naturen har vi fokus på trygge rammer og ønsker at dette skal være en fin introduksjon til friluftslivet.

Nes kommune
17:00
04.09.2021 – 05.09.2021
Fredrik Rossow
99092051
nesaarnes@gmail.com
Google Map of 60.09981702208429,11.51427575641867