Arrangementet foregår på Rønningen.

Få ekstra mye ut av Kom-deg-ut-helgen, og tyvstart hele Norges turdag med en natt i telt, lavvo eller åpen himmel sammen med turbo.
Det blir popkorn på bål og refleksløype innen vi går til køys. Vi tilrettelegger en egen teltcamp ved Rønningen, stiller med bålplasser, popkorn ta med grillmat og overnattingsutstyr selv.
Søndgasmorgen serveres det frokostbuffet på Rønningen mellom kl 7:30-09:30, pris er kr 75 for voksne, kr 40 for barn opptil 12 år. I tillegg åpner vi turtippen og rigger til slakkline tidlig om morgen slik at alle holder seg i aktivitet frem til hovedaktivitetene på kom-deg-ut-dagen starter kl 12:00.

Ta med:
telt / lavvo
sovepose
liggeunderlag
kveldsmat / grillmat til lørdagskvelden
tannbørste og tannkost
hodelykt
annet overnattingsutstyr og utstyr for gode opplevelser utendørs
Adkomst Rønningen: Det er mange fine turstier inn til Rønningen. Har du prøvd den nylagte kloppstien fra Granåsen, eller traktorstien fra Skogly? De med barnevogn kan trille inn fra Smistad. NB! Smistadveien er stengt for biltrafikk ved granåsen, omkjøring via Kolstad eller Heimdal. NB2! Smistadveien er åpen for gang og sykkel trafikk, og er rolig og fin å gå nå som det ikke er gjenomgående biltrafikk på veien 🙂

Mer informasjon/påmelding
Trondheim kommune
16:00
05.09.2020
Trondhjems Turistforening
73 92 42 00
tt@dnt.no
Google Map of 63.6722463,10.6206683