Oppmøte: Honskjøhytta i Nordåsen.

I forbindelse med oppstart av «Friluftslilvets uke» og det landsomfattende arrangementet #nattinaturen inviterer vi til familiecamp ved Honsjøhytta. Vi overnatter ute i telt. Eget utstyr må medbringes. Ta også med egen mat (middag/kvelds/frokost) – gjerne noe som kan tilberedes på bål eller primus.

Hva skjer:
– KURS: Vi arrangerer førstehjelpskurs for barna kl 15. Passer fra ca 7 år.
– MAT: Vi tenker å finne sopp i skogen og lage soppsuppe på bål som alle kan få smake på. Kanskje noen vil fiske så vi kan tilberede den på bålet?
– TUR: Søndag kl 10 går vi på blåmerket sti inn til Vikkelihytta og deltar på KDU-dagen som arrangeres der. Det blir det kanopadling, natursti og mye annet.

For de som kun har lyst til å være med på overnattingen er det bare å møte opp når det passer.

Barn må være i følge med en voksen.

Oppmøte: Honskjøhytta i Nordåsen. Kjør opp Holkebyvegen ved Esso i Maura. Fra bussrundkjørinigen på toppen fortsetter man på grusvei forbi betalingsbom (SMS-betaling) og forbi skistadion. Ta til venstre ved T-krysset ved «Grustaket». Derfra er det ca 2 km inn til Honsjøhytta. Det er ca 7 km fra Maura til Honsjøen.

Velkommen på tur med Barnas Turlag Nannestad!

På våre turer og arrangementer hender det at vi tar bilder som vi bruker i sosiale medier og til vår markedsføring. Dersom du ikke ønsker å bli avbildet så si ifra til en av våre turledere ved turens/arrangementets start, så tar vi selvfølgelig hensyn til det.

Mer informasjon/påmelding
Nannestad kommune
14:00
01.09.2018 – 02.09.2018


nannestadturlag@dntoslo.no
Google Map of 60.307737221183196,10.994607009468837