DNT Breivoll Gård, Breivollfriområde i Ås kommune

I Friluftslivets uke 4. – 12. september feires norsk natur og friluftsliv gjennom en hel uke , og hele Norge inviteres til å bli med ut i naturen. Uka sparkes i gang med sove-ute-aksjonen #nattinaturen lørdag 4. september og du og dine inviteres herved til å overnatte på Breivoll, nærmere bestemt på fotballbanen rett nedenfor Breivoll Gård. Breivolls Venner, DNT Ås Turlag og DNT Breivoll Gård står bak arrangementet.
Under #nattinaturen inviteres altså hele Norge til å ta en natt ute i det fri. #nattinaturen er den ene natta i året der tusener av folk over hele landet pakker soveposen og overnatter ute. Breivolls venner har i samarbeid med DNT Ås Turlag, Fr:tid og andre lokale organisasjoner arrangert #nattinaturen i flere år.

Alle er velkomne. Både du som aldri har overnattet ute før og du som teller din tiende natt under stjernene denne sesongen.

Hvordan delta?
Alt du trenger å gjøre for å delta på #nattinaturen er å ta med deg en sovepose, et telt, ei hengekøye eller hva du måtte foretrekke å overnatte i, og legge deg til ute. Og så bør du så klart huske på å ha med nok mat, drikke og varme klær. Innsjekk på Breivoll gård (tunet) mellom kl. 17-19.

Ås kommune
18:00
04.09.2021
Rikke Soligard
40240030
breivollsvenner@gmail.com
Google Map of 59.737892,10.7291353