Oppmøte på Lerdal bussholdeplass (Hauketo) klokka 11

Bli med og opplev de spenennende Hauktjernkløftene. Turen går forbi vakre Sarabråten og videre langs blåstien inn til kløftene. Underveis er det både stup og flotte klippeformasjoner. Dette er en noe krevende tur, med bratte opp og nedstigninger. Turlengde mellom ti og elleve kilometer.

Oppmøte: Lerdal bussholdeplass klokka 11.00 eller bussholdeplassen på Hauketo 11.15 til Gruppa ankommer med buss 79, Olav Nygårdsvei ca kl 11.45. Vi beregner ca. 15 minutter opp til parkering ved Østmarksetra/Ulsrudvann. De som ønsker kan også møte direkte ved bommen ved Ulsrudvann og bli med når gruppa passerer ca. klokka 12.00. Turen avsluttes ved Ulsrudvann.

Ta med mat og drikke, sitteunderlag og gode sko, og klær etter vær.

Generelt om nærturene

Opplev turmulighetene i Søndre Nordstrand, sammen med andre hyggelige turfolk. Grønliåsen, Bjørndal, Ljanselva eller Hvervenbukta er noen av turmålene. Her finner du høstens turoversikt. For de som ønsker et kortere turalternativ, vil det ofte være mulig å ta buss tilbake til Lerdal. Det blir pause underveis, så ta med mat og drikke i sekken. Noen ganger blir det også en pause på en kafe eller møteplass. Turene arrangeres av trivelige turledere med rød T-vest.

Turene går på stier og gangveier i nærmiljøet vårt og varer ca 3 timer inkludert spisepause. De fleste turene kan kortes ned med buss tilbake. Månedens tur varer noe lengre, har transport og går ofte utenfor vårt vanlige turområde.

Ta med mat, drikke og sitteplate. Det kan bli bruk for reisekort og penger, på vinterstid kan brodder være nødvendig.

Oppmøte: Lerdal bussholdeplass (Hauketo) torsdager klokka 11:00.

Det arrangeres nærturer mange andre steder i Oslo. Her finner du komplett oversikt over alle nærturgruppene.

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
11:00
06.09.2018


Google Map of 59.837563,10.806346100000042