Møt opp sammen med andre trivelige på bussholdeplassen utenfor Tonsenhagen skole klokka 11:00.

Bli med på en hyggelig tur innover i vakre Lillomarka.Turene varer rundt to-tre timer og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen. Det er begrenset antall plasser og du må derfor være påmeldt i forkant av oppmøtet. Påmelding gjør du ved å trykke på den rød knappen «Meld deg på». Du melder deg på fra uke til uke. Når du trykker på den rød knappen må du registrere følgende:

Deltager (registrere navn)
Kontakt (informasjon for evt smittesporing)
Oppsummering skal det hukes av på vilkår og deretter den rød «bekreft» knappen
Du vet at du er meldt på når du får denne beskjeden: «Takk for din påmelding» (påmelding til nærtur fra Tonsenhagen er registrert!)
Turene går på flotte stier og skogsbilveier, vi regulerer ut i fra vær og føreforhold. Av og til tilbyr vi to turalternativer, sånn at alle skal få en passe krevende tur.

Her finner du høstens turprogram:https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/turistforeningen/files/8f039d08daacf13807a3f4f40959956945e1bddc.pdf
Ta på gode sko og ta med litt mat og drikke i sekken. Det er alltid muligheter for en matpause underveis. Husk brodder når det er snø eller is.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene er i regi av prosjektet «Aktiv i 100», som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper: https://www.dntoslo.no/aktivi100/

Velkommen!

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
11:00
09.09.2021


Google Map of 59.94606116609,10.82849417329296