Møt opp sammen med andre trivelige deltakere utenfor Bogstad Camping kl 1130. Buss 32 fra Skøyen (Sjølyst) kl 1108.

Nærturgruppa på Skøyen går på tur fra Bogstad. Bli med på en hyggelig tur innover i Nordmarka. Møt opp sammen med andre trivelige deltakere utenfor Bogstad Camping kl 1130. Buss 32 fra Skøyen (Sjølyst) kl 1108. Turene varer rundt to-tre timer og går på stier og turveier. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være påmelding. Påmelding gjør du ved å trykke på den rød knappen «Meld deg på». Du melder deg på fra uke til uke. Når du trykker på den rød knappen og melder deg på:

Deltager (registrere navn)
Kontakt (informasjon for evt smittesporing)
Oppsummering skal det hukes av på vilkår og deretter den rød «bekreft» knappen
Du vet at du er meldt på når du får denne beskjeden: «Takk for din påmelding» (påmelding til nærtur fra Skøyen/Bogstad er registrert!)
Turen varer i ca tre timer. Ta på gode sko og klær etter vær. Gruppa raster gjerne ute, så ta med mat, drikke og en sitteplate. Merk at det i ulike ukenummer er nærtur i området Skøyen.

Smitteverntiltak

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Husk å ta med antibac til eget bruk. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Nærturene med «Aktiv i 100» har til hensikt å få med flere folk ut på tur. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgruppene i Oslo. Ta gjerne kontakt med Tursenteret hvis du lurer på noe om turene, eller ønsker å etablere en gruppe der du bor. Tlf 22 82 28 00

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
11:00
07.09.2021
DNT Oslo og Omegn
(+47) 22 82 28 00
info.oslo@dnt.no
Google Map of 59.92222149007324,10.67808219734498