Vi møtes på Bøler T-banestasjon tirsdag klokka 11.00.

Nærområdet.

Vi møtes på Bøler T-banestasjon tirsdag klokka 11.00.

Generelt om turene

Turene starter alltid fra Bøler T-banestasjon tirsdager kl. 11. Turene varer mellom tre og fire timer inkludert matpause. Månedenes tur, som er hver siste tirsdag i måneden, varer noe lenger. Ta på gode sko og klær etter vær. Pakk sekken med litt mat, drikke, sitteplate samt antibac for eget bruk.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det vil være registrering ved oppmøte.

Generelt om smittevern

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, den bygger på myndighetenes råd om smittevern.

Vi tar hensyn til hygiene og størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meters avstand til hverandre.

Turleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene er i regi av prosjektet «Aktiv i 100», som har til hensikt å få mer folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper.

oversikt over alle nærturgrupper.

Velkommen!

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
11:00
07.09.2021
DNT Oslo og Omegn
(+47) 22 82 28 00
info.oslo@dnt.no
Google Map of 59.88356549999999,10.8439749