Møt opp sammen med andre trivelige turdeltakere utenfor Ammerud T-banestasjon kl. 11.00.

Tur i nærområdene rundt Ammerud. Møt opp sammen med andre trivelige turdeltakere utenfor Ammerud T-banestasjon kl. 11.00. Turene varer rundt to til tre timer og går på stier og turveier i Lillomarka. Ta med mat, drikke og antibac til eget bruk.

*** Merk påmelding: Av hensyn til smittevern må vi vite hvem som deltar på turen og det er derfor påmelding i forkant. Da Oslo kommunene har regler for gruppestørrelse, så kan vi kun ha med 30 deltakere på denne turen.

På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Turene er i regi av prosjektet «Aktiv i 100», som har til hensikt å få flere folk ut på tur i Oslo. Turene er enkle, gratis og går på stier og turveier i nærheten av der folk bor. Her finner du oversikt over alle nærturgrupper.

Velkommen!

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
11:00
07.09.2021


Google Map of 59.9579363,10.8712286