Søndag 5. september inviterer Turlaget i samarbeid med Mathopen Idrettsskole og Kjøkkelvik Håndballklubb til Mesternes Mester i Alvøskogen. Det kan være 3-5 deltagere per lag.

Søndag 5. september inviterer Turlaget i samarbeid med Mathopen Idrettsskole og Kjøkkelvik Håndballklubb til Mesternes Mester i Alvøskogen. Det kan være 3-5 deltagere per lag. Alle lag starter til forskjellig tidspunkt, så registrer hvilket tidspunkt dere ønsker å starte.

Mathopen Idrettsskole startet med dette arrangementet for noen år siden, og ifjor ble Turlaget med som arrangør som endel av Kom Deg Ut arrangementene. I år blir også Kjøkkelvik Håndballklubb med som arrangør. Øvelsene i Alvøskogen er inspirert av Mesternes Mester på TV.

Alle kan delta, uansett alder. Det er mulig å stille reine barnelag, reine ungdomslag, reine voksen lag eller blanding med både voksne, barn og ungdom 🙂

Maks antall deltagere er 200, men er det fullt sett deg på venteliste. Det blir ofte ledig plass når det nærmer seg. Alle som er med som deltagere kan foreslå øvelse. Det blir premie til de som foreslår en øvelse som vi velger å bruke i Mesternes Mester. Foreslå øvelse. Laget som vinner får navn inngravert på vandrepokalen, og får ha vandrepokal hos seg fram til neste arrangement gjennomføres. Da går den videre til neste vinnerlag. Det blir også kåret beste lagnavn, beste lagsamarbeid og artigste klesstil.

Vi forholder oss til DNTs smittevernsinstruks for aktivitet

Start blir i Mathopen mellom kl. 10.00-12.00 Varighet ca. 3-4 timer

OBS: Ved påmelding skal dere få bekreftelse på mail. Hvis dere ikke får bekreftelse på mail er dere ikke registrert påmeldt. Ta kontakt hvis dere har utfordringer med påmelding.

Vi trenger frivillige til å hjelpe til ved aktiviteter og grilling, så hvis det er noen som har mulighet til å hjelpe til, enten ungdommer, foreldre eller besteforeldre, er vi veldig glad for dette 🙂 Ta isåfall kontakt med Trude på telefon 91 75 54 45 eller på mail til trude.iversen@dnt.no

Mer informasjon/påmelding
Bergen kommune
10:00
05.09.2021
Trude Iversen
91755445
trude.iversen@dnt.no
Google Map of 60.34678712581387,5.209777219912701