Kajakkanlegget i Bjørnsvika ved Sandvik

Bli med på padletur fra kajakkanlegget i Bjørnsvika ved Sandvika!

Vi starter opp igjen mandagspadling 8. august. Du kan bli med på kajakktur blant øyene utenfor Sandvika. Dette er for deg som har lyst på en padletur, men kanskje ikke har tilgang til kajakk, eller ikke har noen å padle med.

Disse turene er for de som har padlet tidligere og som er komfortabel med å padle med moderat tempo rundt 3 timer. Dersom du er nybegynner i kajakk, anbefaler vi å prøve andre padleturer som vi har kalt «Ny i kajakk» og som blir satt opp fra midten av august.

Vi anbefaler for øvrig alle å gå på intro- eller grunnkurs. DNT Oslo og Omegn arrangerer slike kurs og du finner mer informasjon om disse kursene her.

Med Bjørnsvika som utgangspunkt har vi flere muligheter. For eksempel en tur rundt Nesøya, ut mot Asker, rundt Kalvøya, eller kanskje til Borøya. Hvor turen går avhenger av vær og vind på selve dagen; det flotte med Bjørnsvika er at man kan finne skjermet farvann nesten uansett vindstyrke og -retning.

Ta med godt humør og nødvendig bekledning. Ta kontakt med turleder på forhånd om du er usikker på om din bekledning er tilstrekkelig. Turleder vil legge opp ruten for turen etter både værforhold og deltagernes ønsker.

Mer informasjon/påmelding
Bærum kommune
17:00
05.09.2022
Jan Eldegard Hjelle
91179109
jeldegard@gmail.com
Google Map of 59.8842325,10.5189093