Losførerne starter fra p-plassen ved Øvre Moen fredag kl 19.

Drømmer du om å våkne opp i flotte omgivelser i Stranddalen en klar høstmorgen, men kvier deg for kjøreturen etter jobb fredag? I september når dagene blir kortere og kveldene mørkere ønsker vi nå å tilby lostjeneste hver fredag! Stranddalen turisthytte ligger fint til ved Stranddalsvatnet i Suldal. De fleste kommer hit for å oppleve den unike naturen og trivelige atmosfæren på hytta.Stranddalen turisthytte ligger 1000 moh og midt i Dyraheio landskapsvernområde. Stedet er et eldorado for planteelskere og geologisk interesserte. I de grønne og steinete skråningene rundt hytta finnes de fleste fjellplantene i Ryfylke samlet på et brett. Det er den næringsrike berggrunnen (fyllitten) som gjør at fjellplanter (og ørreten) trives så godt i området.

Losførerne starter fra p-plassen ved Øvre Moen fredag kl 19. Kjører du fra Stavanger anbefaler vi deg å ta Tau ferja kl 16 for å rekke inn til møteplassen med avgang kl 19. Losførerne loser alle som vil være med trygt inn til Stranddalen. Husk nettpåmelding til lostur og bestilling av rom til booking@stranddalshytta.no

Hjemreise:
Fra Øvre Moen i Suldal lørdag eller søndag (på egenhånd) i egne biler.

Mat:
Hytta er betjent og serverer hjemmelaget mat med fokus på lokale råvarer og har alle rettigheter.

Hund
I betjent sesong er det to rom tilrettelagt for hund. Egen inngang og to køyer. Rom må bookes direkte til Stranddalen booking@stranddalshytta.no

Utstyr som turdeltakerne må ha med:
Stranddalen ligger på 1000 moh og forholdene kan raskt endres. Det er viktig å ha med utstyr i henhold til DNTs pakkliste for dagsturer. Ta med hodelykt, varme klær, vann-og vindtett jakke og bukse, vindsekk, drikkeflaske, lakenpose og håndkle.

Gratis å delta på lostur fra Øvre Moen til Stranddalen turisthytte. NB! Kost og losji kommer i tillegg og må bestilles på forhånd og betales direkte på hytta. Vi har kortterminal!

Kart:
Turkart Suldalsheiene 1: 50 000.
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.

Følg oss på Facebook Turer for voksne Stavanger Turistforening

Mer informasjon/påmelding
Suldal kommune
19:00
07.09.2018

51840212
booking@stranddalshytta.no
Google Map of 59.4354372,6.721172199999955