Arrangementet foregår i Bærum.

Velkommen til kveldsmattur med Barnas Turlag!

Vi håper at kveldsmatturene kan motivere flere til å bli med på en liten nærtur. På disse turene gjør vi det enkelt; vi tenner bål når det mulig, og oppfordrer barnefamilier til å ta med seg kveldsmaten / middagen og nyte den ute i naturen sammen med andre turglade familier.

Vi arrangerer kveldsmatturer for barnefamilier ca hver 3. uke i 2020. Datoene er fastsatt – men turmålet avhenger av vær- og føreforhold, og annonseres senest 2 dager før på Barnas Turlag’s Facebook gruppe.

Oppmøte er kl 17.15, med avmarsj rett deretter. Arrangementet avsluttes kl. 19, og familiene går tilbake i egen regi.

Turen er gratis for alle.

Støtt Bærum Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 – 12 år) koster bare Kr. 130,- for et helt år.

Bærum Turlags aktiviteter følger Korona-regler
Bærum Turlag følger smittevernplan for aktiviteter som DNT har utarbeidet i samråd med myndighetene. Målet er at alle turer og aktiviteter skal være trygge, og at deltakere og turledere skal få god informasjon i forkant. Sentrale deler av denne planen er:

Begrenset deltakelse: Det er ingen anledning til deltakelse for personer som er smittet av korora, er i karantene/hjemmeisolering, eller som har molde symptomer på luftveisinfeksjon herunder feber, sår hals, rennende nese, hoste, tungpustethet, hodepine eller nedsatt allmentilstand (NB, mange personer er plaget med allergi og vil ha noen av de samme symptomene. Dette må avklares før deltakelse er aktuell). Alle må følge retningslinjer fra arrangør eller forlate arrangementet.

Krav om påmelding: I vår og sommer er det viktig at vi har kontroll på hvor mange vi har med på turer og aktiviteter, derfor har vi innført krav om påmelding.

Transport: I den grad det trengs biltransport skal hver enkelt person/husstand benytte egen bil og vi oppfordrer ikke til samkjøring. Deltakerne oppfordres til å benytte alternativer til kollektiv transport.

Dersom DNT og myndighetene endrer sine anbefalinger, kommer naturligvis Bærum Turlag til å følge etter.

Se forøvrig: DNTs regler mot Corona-smitte

Velkommen på tur!

Mer informasjon/påmelding
Bærum kommune
17:15
08.09.2020


Google Map of 59.95742329999999,10.4786125