Ta med deg venner, familie og bekjente og bli med på Trytetjern, som er Nesbyens store friluftsområde. Her er det enkel adkomst for barnevogner, toalett, og stor p-plass.

Hurra for DNTs nasjonale turdag!
Ta med deg venner, familie og bekjente og bli med på Trytetjern, som er Nesbyens store friluftsområde. Her er det enkel adkomst for barnevogner, toalett, og stor p-plass.

Det vil bli aktiviteter som natursti med premier, padling med kano, fisking, kubb, henge i hengekøye.
Vi tenner grillen, og tilbyr 1 pølse pr deltager så langt det rekker. Du kan gjerne grille egen medbrakt mat.

Tidspunkt: Aktivitetene starter kl 11.00 og avsluttes kl 14.00. Du kan komme når du vil og bli så lenge du ønsker.

Ta med:
Kle dere etter været (se værmeldingen yr.no). Turen blir bedre for både barn og voksne om man har klær som holder dere tørre og varme.
Sitte- eller liggeunderlag om du har.
Mat, gjerne noe dere kan grille om dere ønsker det
Det er alltid lurt å ha med litt ekstra «energisnacks» til barn på tur, som påfyll og motivasjon.
Pris: Arrangementet er gratis, men trykk gjerne SKAL på arrangementet!

Barnas Turlag Nesbyen i DNT Drammen og Omegn arrangerer turer i skog og mark hele året. Mange av våre turer er et gratis tilbud og åpent for alle, men vi oppfordrer alle til å melde seg inn for å bistå oss i vårt arbeid (barnemedlemskap koster 140 kr./ kalenderår). Her kan du møte andre barnefamilier, dra på tur med andre og være sosial. Bli medlem i DNT.

Gradering av turen: Turen passer for alle. Aktivitetene er tilpasset barn og voksne i alle aldere.

Fotografering: Som deltaker på turer i regi av Barnas Turlag Nesbyen, kan det bli tatt bilder av deltakerne i løpet av turen. Disse bildene kan bli benyttet i DNTs publikasjoner og egne internettsider. Hvis du ikke vil at barnet ditt eller du selv skal bli fotografert, vennligst gi beskjed til turleder.
Vi gjør oppmerksom på at på turer og aktiviteter med Barnas Turlag Nesbyen/DNT Drammen og Omegn så har de foresatte til enhver tid ansvar for sine barn. Oppgaven til våre turledere / aktivitetsledere er å legge til rette for tur, aktiviteter og lek.

Vi gleder oss til å se deg!

Mer informasjon/påmelding
Nesbyen kommune
11:00
03.09.2023 – 03.09.2023


Google Map of 60.575329,9.1551353