Oppmøte til arrangementet er ved Barents Safari på Sandnes. Der vil du se et DNT-flagg, en voksen med rød DNT-jakke, og ikke minst selveste TURBO!

Vi kjører kick off for Barnas Turlag Sør-Varanger på selveste KOM DEG UT-dagen! Det blir en sosial dag for store og små med grilling, natursti, lek og mye moro.
Arrangementet er gratis, og alle er velkommen! Vi oppfordrer både medlemmer og ikke-medlemmer til å delta.
Som vi alle vet, så er vi inne i en litt spesiell tid pga. Covid-19. Dette er vi nødt til å ta hensyn til for å kunne gjennomføre arrangementet på en trygg og god måte. Vi må derfor ha SKRIFTLIG PÅMELDING til dette arrangementet. Fult navn (på både barn og voksne) og telefonnummer må sendes på e-post til leder.sorvaranger@dnt.no innen lørdag 5. september kl. 20.00. Dette grunnet smittesporing.
Om du våkner opp på søndagsmorgen og føler deg i dårlig form og/eller har koronasymptomer ber vi deg om å holde deg hjemme. I så tilfelle er det fint om du kan gi oss beskjed om dette 😊
Under arrangementet ber vi dere om å følge 1 meters-regelen.
Oppmøte til arrangementet er ved Barents Safari på Sandnes. Der vil du se et DNT-flagg, en voksen med rød DNT-jakke, og ikke minst selveste TURBO! Det er lov møte opp fra kl. 11 og bli så lenge det er gøy 😏
Vi har planlagt noen leker og aktiviteter som vi håper dere vil like 🙌

Mer informasjon/påmelding
Sør-Varanger kommune
11:00
06.09.2020 – 06.09.2020


leder.sorvaranger@dnt.no
Google Map of 69.6733533,29.90872310000001