Overnatting: Vi bor på Rabben camping nederst i Uskedalen (i telt/hytte/bil/etc).

Fellesarrangement med BRV: Uskedalen er sva og lange riss, mange taulengder, utsikt til noen av Norges fineste fjell, (nesten) ingen bolter, lite folk og massevis av sauer – kort sagt norsk klatring på sitt, kanskje, absolutt beste.

Etter at topptursamlingen i Rosendal har blitt avlyst to år på rad (først snømangel, og så pandemi) så bytter vi ut ski med klatresko – og samles på Rabben camping for å klatre i Uskedalen. Samlingen er ment for deg som allerede klatrer på egne sikringer og det forventes at du stiller med både ferdighetene og utstyret som kreves for å dra på tur med dem du melder deg på sammen med. Alle MÅ ha noen å klatre med for å være med.

Samlingen blir på samme form som andre samlinger i STF/BRV (topptursamling, Gloppedalen, Trelleskår, etc), og det vil ikke legges opp til noen form for fellesturer. Det forventes altså at alle som deltar stiller med utstyr, ferdigheter og klatrevenner til å dra på turer som de selv planlegger. Vi bor i telt/hytter/bil på Rabben camping nede ved fjorden nederst i Uskedalen og hver kveld samles vi rundt bålet for å grille og sosialisere.

Vi håper alle som klatrer i Stavanger-området er gira på å bli med på tur!

Uskedalen beskrevet av en litt mer pålitelig kilde: https://www.norsk-klatring.no/fjellklatring/uskedalen-er-norges-yosemite

Pakkeliste:

Klatreutstyr, klatrefører og det som trengs av ferdigheter. Gjerne drikke og et fenalår til bålet på kvelden (Friheim Gardsmat øverst i Uskedalen kanskje Norges beste fenalår). Grillmat. Livsglede. Dunjakke, regnjakke, solbriller og shorts. Telt. Og enda litt mer livsglede.

Overnatting:

Vi bor på Rabben camping nederst i Uskedalen (i telt/hytte/bil/etc). Kontakt campingen direkte for å booke overnatting – teltplass er billig 😉

Påmelding:

I en «normal verden» ville det ikke vært behov for påmelding, men med den nåværende situasjonen er vi som ansvarlig arrangør helt avhengig av å ha en deltakerliste. Vi ber alle å respektere dette og faktisk melde seg på hvis dere tenker å bli med (et eventuelt overskudd går til STF Fjellsportgruppa og prisen er satt lav slik at alle skal kunne delta). Vi kommer ellers selvfølgelig til å overholde reglene som gjelder når samlingen blir gjennomført. Vi følger DNT smittevernsinstruks, du kan lese mer om denne her.

Utstyrsutleie på Frilager
Nå kan du booke det utstyret du trenger på www.frilager.no

Vilkår for deltakelse på fellesturer
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i våre generelle vilkår.

Generell informasjon.

Spør turansvarlig
Dersom du har spørsmål for denne turen kan du ta kontakt med John Petter Nordbø, på e-post johnpetter@stf.no eller på telefon 90737184.

Utstyr og kart
Trenger du utstyr eller kart til turen, anbefaler vi deg å stikke innom vårt tursenter.

Medlemskap i DNT
På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.
Bli medlem i DNT!

UT.no
Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Andre arrangementer fra fjellsportgruppa

Program Stavanger Turistforening Fjellsportgruppa

Følg fjellsportgruppa på Facebook og Instagram

Mer informasjon/påmelding
Kvinnherad kommune
18:00
11.09.2020 – 13.09.2020
John Petter Nordbø
90737184
johnpetter@stf.no
Google Map of 59.93315768974043,5.863748651589962