Turene går i Nord-Jæren området på torsdager kl.18-20.

Er du ungdom med en funksjonsnedsettelse som ønsker å komme deg ut på tur i godt selskap?!

En gang i måneden har «Klart det går i Stavanger Turistforening» kveldstur som er tilrettelagt for ungdom med funksjonsnedsettelse. Disse er sosiale og kjekke turer sammen med andre ungdommer som vil ut på tur! Turene går i Nord-Jæren området på torsdager kl.18-20. I april og mai øker vi til to ganger i måneden.

For mange deltagere fungerer disse turene som treningsturer for våre populære sommerturer på fjellet. I år har vi en kortere turhelg til Skåpet i juni og en mer krevende sommertur i Bjerkreimsheiane i august.

Datoer
4. januar, 1. februar, 1. mars, 5. april, 19. april, 3. mai, 31. mai og 14. juni
6. september, 4. oktober, 1. november, 13. desember

VIKTIG – INFO OM DAGENS TUR – turmål, oppmøtested og turleder samt om turen er tilrettelagt for rullestoler finner du på Facebook siden «DNT Tilrettelagt i Stavanger Turistforening» under arrangementer.

Praktisk info
Turene er ledet av turledere og turvenner fra STF. De som trenger ledsager eller er med for første gang tar med seg turfølge/ledsager. Torsdagsturen er beregnet til ca 2 timer i variert terreng, alt fra grusveier til turer med en vanskelighetsgrad på 2-3 støvler. Noen av turene er tilrettelagt for rullestoler.

Husk å ha på godt fottøy som tåler vann, og som er litt sklisikkert, samt klær tilpasset etter forholdene. Vinter og senhøst er det også viktig å huske hodelykt! Kveldsmat, drikke og en liten sittematte kan også være bra å ha med.

Oppmøte kl 17.50, klar til avgang kl. 18.00.

Påmelding: Vi setter pris på at dere melder ifra om dere kommer på arrangementet på Facebook siden vår slik at vi vet hvor mange som kommer 🙂

Medlemskap i DNT
Denne turen er gratis. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur. Bli medlem i DNT!

Vil du være turvenn / turleder?
Vi trenger flere turledere/turvenner. Ta kontakt med Helen Adamson dersom dette høres ut som noe for deg! Du trenger ingen forkunnskaper, kun godt humør og glede av å gå tur sammen med andre. Ønsker du å bli turleder har DNT en egen turlederutdanning. Du kan ta alle kursene gjennom Stavanger Turistforening.

Mer informasjon/påmelding
Stavanger kommune
18:00
06.09.2018
Helen Adamson
51840219
helen@stf.no
Google Map of 58.9699756,5.733107399999994