Oppmøte på Oslo bussterminal ved plattformen, 20 minutter før avreise.

Bukkelægeret og Besseggen er kjente navn i Jotunheimen og her får dere mulighet til å gå begge turene. Bli med på tur i dette ville og vakre området. Hyttene Gjendebu og Gjendesheim ligger frodig til ved det grønne vannet Gjende og lover god mat og hyggelig atmosfære. Velger dere båten eller å gå langs vannet i stedet for opp i høyden, er ikke dette noe dårlig valg. Tindene, dalene og fargene er slående vakre.

Program

Dag 1: Ankomst Gjendebu

Oppmøte på Oslo bussterminal ved plattformen, 20 minutter før avreise. Se monitorer i avgangshallen for å finne ut hvilken plattform det er. Avreise med buss (Valdresekspressen) kl. 10.25 til Gjendesheim, ankomst ca. kl 15.05. Videre med båt til Gjendebu kl. 15.15, ankomst ca. kl. 16.00. Velkomstmiddag. Husk å ta med mat og drikke til første turdag.

Dag 2-3: Dagsturer ut fra Gjendebu

Dagsturer ut fra Gjendebu. Flotte tilrettelagte dagsturer. Turlederne vil ta hensyn til deltagerne og lede turer med ulik lengde. Korte, rolige turer for de som liker det og litt lengre turer for de som ønsker litt mer utfordring. Det blir både tur til Gjendetunga og Bukkelægeret.

Dag 4: Tur over Besseggen eller stien langs Gjende til Gjendesheim

De som ønsker kan få en luftig og flott tur over Besseggen til Gjendesheim. Men det er også flott å gå langs Gjende eller ta båten til Gjendesheim for de som velger det. Bagasjetransport.

Dag 5: Hjemreise Gjendesheim – Oslo

God frokost og pakking før avreise. Buss (Valdressekspressen) fra Gjendesheim kl. 10.00 til Oslo bussterminal, ankomst ca.kl. 14.55.

Med forbehold om endring i programmet!

Generell informasjon for seniortur i sommerfjellet

Pris:
Kr 5613,- fra/til Gjendesheim
Kr 6657,-, fra/til Oslo
Ikke-medlemstillegg kr. 700,-
Meld deg inn her!
Turpakken inkluderer: Overnatting, turleder og alle måltider (frokost, niste/termos, vanligvis tre-retters middag) med unntak av: første dag kun middag, siste dag kun frokost+niste/termos.

Gradering av turen: Middels

Annet:
Sengetøy/håndkle er inkludert. Dobbeltrom. Ta med matpakke til reisedagen!

Kart og ruteinformasjon:
Turkart: Jotunheimen Aust 1:50 000. Kart kan kjøpes i vår Turinformasjon eller på Nettbutikken.

Pakkeliste sommer:
Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til vår pakkeliste sommer.

Viktig informasjon om fellesturer sommer:
Før du melder deg på tur les igjennom: «Viktig informasjon – fellestur sommer».

Vilkår for deltakelse på fellesturer:
Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i «Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge» .

BLI MEDLEM I DNT.

Mer informasjon/påmelding
Lom kommune
10:25
03.09.2018 – 07.09.2018

22 82 28 00
turinfo@dntoslo.no
Google Map of 61.459999,8.496185100000048