Fredag 11.9 går vi fra Fiskfjorden opp Bolsfjellet videre til Toralfsbu.

Jenteturen til Haakonsbu i fjor ble en stor suksess, så vi slår til i år med lengre tur og mer hytte. Du må være medlem i DNT for å delta. Fredag 11.9 går vi fra Fiskfjorden opp Bolsfjellet videre til Toralfsbu. Det er en relativt krevende tur opp og vi vil blir å bruke ca. 3 timer. Husk å ha spist før turen starter og ha noe spiselig lett tilgjengelig. Det er vann tilgjengelig på hele turen, så ta med brettekopp/flaske. Når vi kommer opp til Toralfsbu (som er reservert til oss) fordeler turlederne rommene. Hver enkelt har med enkel mat for kvelden (Real turmat for eksempel). Lørdag 12.9 spiser vi frokost og klargjør hytta før vi starter turen til Haakonsbu. Turen dit tar ca 2,5 time i lettgått terreng med lite stigning. Når vi kommer til Haakonsbu fordeler turlederne rommene og her er det muligheter for badstu. Haakonsbu er resevert for oss. Lørdagskvelden ordner vi felles middag med dessert. Etter litt sein frokost søndag, og klargjort hytte, begynner vi turen ned til Fiskfjorden. Turen ned tar ca 3 timer i kuppert terreng. Vi planlegger med å være nede ca kl 15.

Distanse fredag: 8 km

Distanse lørdag: 6 km

Distanse søndag: 8 km

Nærmere beskjed om mat kommer fra turlederne når turdato nærmer seg. Tørrmat og matpakke er hver enkelt ansvarlig for denne helga. Turlederne tar med kaffe til frokost.

Husk klær etter vær. Vi anbefaler å se på DNTs forslag på pakkeliste. https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776 .Husk været endrer seg raskt i fjellet. Vi anbefaler skikkelig fjellsko med god ankelstøtte. Vanntette sko. Husk lakenpose.

Det vil bli betaling av felles middag via vipps før turavgang.

Koronapandemien krever tilpasninger for å unngå smittespredning gjennom turaktiviteten. Vi følger smittevernplanen til DNT. Det er forpliktende påmelding til turen via nettsiden til Harstad Turlag, ikke via Facebook. Bare påmeldte som har fått bekreftelse kan delta på turen. Samkjøring til oppmøteplass med andre enn daglige nærkontakter skal unngås. Alle deltakere skal holde avstand på en meter under turen og i pausene. Turlederne gir instrukser ved starten av turen. Spørsmål kan gjerne sendes turleder i forveien.

Vel møtt til både gamle og nye medlemmer av Harstad Turlag!

Se Facebook-siden «Harstad Turlag» vår for mer info. Eventuelle endringer eller kanselleringer annonseres der.

Velkommen på tur jenter 🙂

Mer informasjon/påmelding
Tjeldsund kommune
15:00
11.09.2020 – 13.09.2020
Hanne Marit Kvitting eller Siv Eilertsen
91242021 eller 90066415
hanne.marit.kvitting@dnt.no
Google Map of 68.5565128936768,16.078583094445822