Kurssted er Nøtterøy Familiecamping, Fjærholmveien 165. Like utenfor Tønsberg, ved Færder nasjonalpark.

Ditt første møte med havkajakken, som skal gi deg ferdigheter og trygghet til å utforske padleopplevelse. Vi tilbyr ferske padlere en trygg innføring i havpadling. Kurset gir Våttkort fra Norges Padleforbund.
Vi gir deg et utvidet Introduksjonskurs på 4 timer. Vi padler, lærer padleteknikk, bygger trygghet og trener på velt, egenredning og kameratredning. Hva bør du tenke på når du skal kjøpe eget utstyr?
Færder Kajakk AS har meget erfarne instruktører, og de gleder seg til å dele sin kompetanse slik at du får en fin start på padlelivet ditt. Introkurset oppfyller kravene fra Norges Padleforbund, og du blir registrert med Våttkort Hav etter gjennomført kurs. Kurset inkluderer kajakk, åre, spruttrekk og vest. Du tar selv med klær for å holde deg varm i kajakken, og skift når du kommer på land. Velkommen til en flott dag på vannet. Kurssted er Nøtterøy Familiecamping, Fjærholmveien 165. Like utenfor Tønsberg, ved Færder nasjonalpark.
Pris for utvidet Introduksjonskurs inkludert kajakk/utstyr er kr.1190,-. Rabatt for barn under 16år og grupper med minst 4 deltakere.
Vi sender deg utførlig informasjon ca 10 dager før kursstart.

Mer informasjon/påmelding
Færder kommune
04.09.2021
Eyvin
8255956
Google Map of 59.2251553,10.4607778