Oppmøte: Trasop skole kl. 18.00 onsdag 6. september, se eller spør etter turledere i røde vester med Turistforeningen-logo på. Transport: Buss 76 til holdeplassen Trasop skole eller parkering ved skolen. Se www.ruter.no for mer informasjon om din reise.

Ønsker du å bli med på tur i et åpent og inkluderende turfellesskap for kvinner? Bli med oss på tur, det er åpent for kvinner i alle aldre og gratis å delta 🙂

Turbeskrivelse: Alle damer er velkommen til å bli med på en kort tur i Østmarka. Vi møtes på Trasop skole og går til Solbergvannet. Der lager vi indisk mat sammen; det blir butter chicken med naanbrød. Turlederne har med alt som trengs av utstyr og mat til matlagingen.

Turen går i typisk Østmarka-terreng, litt opp og litt ned, ca. 1 kilometer å gå hver vei. Vi regner med å bruke ca. 25 minutter på å gå til vannet. Midtveis kommer vi til et flott utsiktspunkt med fantastisk utsikt over hele byen. Dette vil du ikke gå glipp av! Kanskje ser vi bever i Solbergvannet?

Håper du vil bli med oss på tur – vi gleder oss til å bli kjent med deg ?

Påmelding: Det er forhåndspåmelding. Siste frist for å melde seg på er 4. september. Gi beskjed om matallergier/mathensyn. Vi har plass til 30 stk, så om du ikke lenger kan delta er det veldig fint om du kan sende oss en beskjed, så kan vi gi plassen din til noen på ventelisten.

Oppmøte: Trasop skole kl. 18.00 onsdag 6. september, se eller spør etter turledere i røde vester med Turistforeningen-logo på.

Transport: Buss 76 til holdeplassen Trasop skole eller parkering ved skolen. Se www.ruter.no for mer informasjon om din reise.

Utstyr: Egen drikke, tallerken, skje og kopp, og sitteunderlag. Kle deg med gode sko og klær etter været. det blir fort kjølig om kvelden nå, så det er lurt å ha med seg ekstra varme klær til pause og mat.

Turledere: Celine Refsnes tlf 91762392 og Hanan Abdelrahman tlf 93479935

Velkommen med på tur!

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
18:00
06.09.2023
Celine Refsnes
91762392
celine.refsnes@gmail.com
Google Map of 59.90504540000001,10.8507128