Avreise tidlig morgen med privatbiler til Ås i Tydal hvor vår fottur langs Karolinerleden opp til Storerikvollen starter.

På denne turen skal vi følge Karolinerleden fra Ås i Tydal til Storerikvollen. Leden er den samme som den svenske hærfører generalløytnant Armfeldt og karolinerne brukte på sin dødsmarsj over grensefjellene ved juletider 1718.

Lørdag: Avreise tidlig morgen med privatbiler til Ås i Tydal hvor vår fottur langs Karolinerleden opp til Storerikvollen starter. Vi går nordover forbi Østby. Stien tar av mot øst på høyde med sørenden av Rødalstjønna. På skrå i myrterreng mot nordøst gjennom bjørkelia opp til snaufjellet. Inn igjen på veien øverst i Rødalen og på denne til Sankåvollen. Derfra følges stien inn til Storerikvollen, betjent, hvor vi skal overnatte.Turen er på ca 23 km.

Søndag: Etter en god frokost på Storerikvollen rusler vi ned til Esandsjøen og tar rutebåten Essand IV til Esnadammen hvor vi går i land. Derfra er det en flott fottur over Stenfjellet og fram til Nedalshytta, ca 10 km. Rutebuss fra Nedalshytta tilbake til Ås i Tydal hvor bilene står parkert.

Kart: Turkart Norge på tvers 1:50 000.

Pris medlem u/reise kr 1.750,- (men båt fra Storerikvollen til Esnadammen inklusiv)

Pris Ikke medlem u/reise kr 2.400,- (men båt fra Storerikvollen til Esnadammen inklusiv)

Disse prisene dekker turledelse, en overnatting, en frokost og niste/påfyll termos til lunsj søndag, samt en middag. Dvs. at første inkluderte måltid er middag lørdag kveld og siste inkluderte måltid er frokost inkl. nistepakke til lunsj på søndag.

Smittevernstiltak på turer og hytter

Deltakere må selv ta ansvar for å overholde god avstand til hverandre og ellers ta hensyn slik at det er god plass og god køkultur på hyttene og på tur.

Våre turledere og hyttevertskap er godt informert om tiltakene og vil hjelpe dere å få en tur som i hovedsak er preget av turopplevelsene i en romslig og sikker atmosfære og ikke Covid 19.

Se FHIs temaside for koronavirus: https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i: generelle vilkår fellesturer: https://www.tt.no/vilkaar/

Mer informasjon/påmelding
Tydal kommune
07:00
11.09.2021 – 12.09.2021
Eva Austvik
73924200
tt@dnt.no
Google Map of 63.04488509999999,11.6569986