Vi møtes på Movatn stasjon kl 18:03. Dit kommer du deg med tog fra for eksempel Oslo S som går kl 17:42. Turlederne møter dere på Movatn.

Vil du være med oss på en hyggelig høsthelg i Maridalsalpene? Vi har leid begge Tømtehyttene denne helgen og legger opp til en tur i området på lørdagen og hygge hele helgen.
Turen er fulltegnet, men erfaring tilsier at det vil komme noen avbookinger, så sett deg gjerne på venteliste. Vi tar kontakt fortløpende dersom det blir ledige plasser 🙂

Turbeskrivelse:

Vi møtes på Movatn stasjon kl 18:03. Dit kommer du deg med tog fra for eksempel Oslo S som går kl 17:42. Turlederne møter dere på Movatn, så se etter oss i røde klær når dere går av toget 🙂

Vi går i samlet og rolig tempo inn til hyttene, ca 5,5 km. Turen går på sti og kan til tider være våt. Det er derfor viktig med gode sko (vi anbefaler ikke joggesko til denne turen). Ta med hodelykt i tilfelle mørket kommer snikende på oss.

Vel fremme ved hytta fordeler vi senger og begynner matlaging. Det blir felles middag både fredag og lørdag. Vi hygger oss i peisvarmen utover kvelden og blir litt bedre kjent. Vi planlegger morgendagen, turlederne har noen forslag til ulike turer/aktiviteter.

På lørdag nyter vi en deilig morgen, det er lov å sove så lenge man vil 😉 Vi har med egen frokost, og spiser når det passer oss. Vi tar også med lunsj som vi spiser på tur på lørdagen.
Husk at det blir fort kaldt når vi stopper opp, så ta med nok klær til å være ute noen timer.

På søndag nyter vi nok en lang morgen på hytta, vi rydder og vasker oss ut før vi begynner på turen tilbake til Movatn hvor vi avslutter for denne gang (5,5 km).

Tips og tanker:

Gode sko og klær etter vær
Hodelykt er kjekt å ha.
Ta gjerne med en liten dagstursekk eller rumpetaske til turen lørdag, termos og noe å sitte på
Felles middag fredag og lørdag. Turlederne handler inn til dette i forkant og vi fordeler maten i sekkene på Movatn før vi går innover fredag, hold av litt plass i sekken til dette. Vi kjøper også inn litt felles snacks! Meld ifra om allergier og evt preferanser ved påmelding.
Du må ha med egen frokost lørdag og søndag og egen lunsj til tur på lørdag.
Det er lov å kose seg litt ekstra på kvelden med noe godt å drikke om du ønsker det.
Du må ha med sovepose / lakenpose / sengetøy. Hyttene har dyner og puter.
Det er ikke strøm på hyttene
Påmelding innen 15. august. Vi sender ut et velkomstbrev etter at fristen har gått ut med informasjon om kontonummer og betalingsfrist.
NB: Melder du deg av turen etter innbetaling får du pengene igjen kun hvis vi klarer å fylle plassen din med en ny deltaker.

Pris;

860,- medlemmer av DNT (Inkl 2 netter på hytta 560,- + 300,- for 2 middager, snack og evt premier

1100,- for ikke-medlemmer (Inkl 2 netter på hytta 800,- +300,- for 2 middager, snack og evt premier

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
17:00
11.09.2020 – 13.09.2020
Mette Langnes
91104270
mettelangnes@hotmail.com
Google Map of 60.0378465,10.8127348