Oppmøte utenfor turlagshuset i Folkeparken

Hver onsdag arrangerer DNT ung morsomme friluftsaktiviteter på kveldstid! Friluftskveldene er en sosial og hyggelig møteplass som er åpen for all ungdom mellom 13 og 19 år. Deltakelse er gratis og man trenger ikke å være DNT-medlem for å bli med.
Fast tid og sted:
onsdager kl. 18-20
Turlagshuset i Folkeparken
________________________________________________________

På grunn av en heller guffen værmelding, velger vi å utsette SUP til en senere friluftskveld. I dag går vi i stedet inn i Turlagshuset, og her får dere mulighet til å prøve en annen kul aktivitet – nemlig bordbuldring!

Bordbuldring er en kjempemorsom innendørs klatrelek som passer perfekt på en regnværsdag. Den krever ingenting utstyr, så bare still opp i behagelige klær. Vi stiller med bord og litt snacks 🙂

_________________________________________________________

Har du vært mye ute på tur, eller kanskje aldri drevet med friluftsliv? På Friluftskveldene skal alle finne aktiviteter de kan trives med. Aktivitetene varierer fra uke til uke – det kan være f.eks. skitur med bål, opplæring i kart og kompass eller en rusletur til et badevann. Noen ganger vil vi være innendørs, da kan det hende vi ser en friluftsfilm, reparerer turutstyr eller har førstehjelpskurs.

Kveldene ledes alltid av en av våre kule og erfarne turledere. Det er ingen påmelding og ingen krav om å være med hver gang, men jo flere som kommer, desto hyggeligere blir det!

Velkommen til Friluftskveld!

Mer informasjon/påmelding
Harstad - Hárstták kommune
18:00
08.09.2021
Asgeir Domaas Pedersen
97180729
ung.harstad@dnt.no
Google Map of 68.79419735179512,16.510820367211927