Avreise med båt fra Rondvassbu kl 08.30

Denne turen kommer garantert til å sitte lenge i beina, hodet og hjertet! Bestigning av fire fjelltopper over 2000 moh på én dag – toppet av to båtturer over Rondvatnet. Noen høyere?

Etter frokost på Rondvassbu og stemningsfull båttur over Rondvatnet legger vi i vei ni kilometer nedover (!) Langglupdalen mot foten av først topp: Høgronden (2115moh).

Stigningen opp til Høgronden er jevn og middels bratt helt til topps. Etter å ha tatt inn den spektakulære utsikten oppe på toppunktet, starter den luftigste delen av turen: Traversen mot de to midterste toppene – passende kalt Midtronden 1 og 2. Sikkerhetsutstyr er ikke nødvendig, men eggen er smal på flere punkter, og vi får flott utsikt fra de bratte klippeveggene. På enkelte partier klyver vi opp til selve toppen av eggen.

Turen fra den siste Midtronden og bort til Digerronden er ganske lang, noe de fleste kjenner i beina. Fra toppunktet venter 800 høydemeter jevn og nokså bratt nedstigning til Rondvassdalen. Etter en rusletur gjennom fascinerende og lettgått moreneterreng, venter passasjerbåten Rondejenta oss ved nordenden av Rondvatnet kl 19.

Om stemningen er god ombord i Rondejenta, på hjemveien gjennom storslåtte Rondane med middag ventende på Rondvassbu og fire 2000-meterstopper lagret i kropp og sjel? Bli med, og gi terningkast selv!

Praktisk info:

Langturen over de fire stortoppene Høgronden, Midtrondene og Digerronden gås med guide fra Rondvassbu hver mandag fra 26.juni til 21.august.
Estimert turtid inkludert pauser og båttransport: 10-11 timer
Vanskelighetsgrad: Krevende (lang tur)
Aldersgrense: 18 år
Avreise med båt fra Rondvassbu kl 08.30
Pris kr 1200,- pr person, inklusive båtbillett tur-retur (gruppe/familerabatt på forespørsel)
Påmelding: Senest dagen før (begrenset antall plasser)
Velkommen til en topptur du vil huske lenge!

Mer informasjon/påmelding
Sel kommune
08:30
03.09.2018
Resepsjonen på Rondvassbu

rondvassbu@turistforeningen.no
Google Map of 61.8788057,9.796426500000052