Vi kjører fra Uskedalen til Ænes, der turen starter.

Denne turen er en del av arrangementet Basecamp Uskedalen. For å være med på denne turen MÅ du først være påmeldt Basecamp Uskedalen

Vi følger fhi sine retningslinjer og DNT smittevernplan for gjennomføring av turer. Mer info under generelle vilkår.

Dagstur søndag i forbindelse med Basecamp Uskedalen.

Luftig tur som krever taubruk. Turen blir ledetr av NF (Norsk Fjellsportforum)- godkjent klatreinstruktør. Du trenger ingen klatrekunskap for å være med, men normalt god turform kreves. Utstyr som tau, hjelm og klatresele er inkludert. Vi kjører fra Uskedalen til Ænes, der turen starter. Herfra er det ca 1100 høydemeter og litt klatring for å komme til toppen. Vi beregner ca 8-9 timer på turen.

Maks 12 deltagere.

På denne turen bruker hver deltaker følgende utstyr; Alt nødvendig utstyr lånes kostnadsfritt av DNT fjellsport Bergen, og trenger ikke medbringes av deltakere.

klatrehjelm
klatresele (sittesele)
to skrukarabinere
en klemknuteslynge
en taubrems (eventuelt)

Pris: kr 300,- for både medlemmer og ikke-medlemmer. Prisen inkluderer tur med NF-godkjente instruktører og leie av breutstyr.

Utstyr: Ta med turutstyr og klær til alle årstider. DNT fjellsport Bergen stiller med alt nødvendig utstyr til de ulike aktivitetene, inkludert i pris, men dersom du har eget utstyr du ønsker å bruke som klatresele, hjelm etc. kan du gjerne ta med og benytte dette hvis ønskelig.

Generelle vilkår ved påmelding: Les generelle vilkår

NB: Vær/forhold kan føre til at turmål endres eller at det blir byttet om på dagene. Opplegget blir uansett tilpasset nivået på deltagerne.

Spørsmål? Ta kontakt med Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller epost: bht@dnt.no.

Mer informasjon/påmelding
Kvinnherad kommune
08:00
05.09.2021


Google Map of 60.0925291,6.113302