Veibeskrivelse: 1) Fra Korsen: Sving av på Korsen retning Derås. Kjør 12 km, og deretter 10 km over Giltelvbrua og til venstre mot Gryta. 2) Fra Gryta: Sving av på Gryta hvor det er skiltet Bogn fritidsområde. Kjør 13 km. Husk at det er bomveg.

Namdalseid frivillisentral inviterer til den årlige grilldagen på Skatlandstranda. Dette er en liten perle ved Langvatnet i Bogn fritidsområde, og et kjempefint område for folk i alle aldre. Vi har leid det lille småbruket som ligger på høyden overfor vannet. Her har vi muligheter til å gå inn, men selvsagt håper vi på fint vær og uteaktiviteter!

Lavterskeltur og stolpejakt kl 11.00

Vi legger opp til en felles lavterskeltur fra Skatlandstranda. Turen går til Høyfætta som er en gammel fjellgård. Det er satt ut to stolper i forbindelse med Stolpejakten, så vi skal gå til disse. Det blir ca 1 km å gå frem og tilbake.

Bålkaffe og varm grill fra kl 12.00.

Det blir sosialt samvær og felles aktiviteter mellom kl 12.00 og 15.00. Alle tar med egen mat og drikke. Vi har varme griller hvis noen ønsker å grille. Vi spanderer bålkaffe. Det blir også underholdning og natursti.

I dette området er det mange skogsbilveier som bl.a. passer ypperlig til sykling. Vi har kano og robåt disponible denne dagen. De som ønsker å fiske må ha gyldig fiskekort for Langvatnet (Statskog).

Vi sørger for tilgang til hånddesinfeksjon. Hvis noen er syke eller har forkjølelsessymptomer, så skal de holde seg hjemme.

Hjertelig velkommen! Det er bare å møte opp, det er ingen påmelding.

Ta gjerne med en egen campingstol hvis du har!

Mer informasjon/påmelding
Namsos kommune
11:00
05.09.2021
Monica Sotberg
47900191
namdalseid.frivilligsentral@gmail.com
Google Map of 64.2758474,11.4402796