Vi møtes på Finsehytta kl. 20.

DNT ung Oslo inviterer nye og gamle frivillige til en kjempe samling på Finse! Det blir episke turer, utfordrende team building og fokus på det å være en del av DNT ung miljøet i Oslo. Helgen passer for deg som akkurat har bestemt deg for å bli frivillig, for deg som har vært med på litt aktivitet, men som savner å være en del av et større miljø, og deg som er godt kjent i DNT ung Oslo fra før! Klatrere, padlere, turledere, BC-gjengen, Sørenga-squaden – vi gleder oss til å se dere alle!

Program for helgen

Fredag: Vi møtes på Finsehytta kl. 20. Toget stopper rett utenfor hytta, husk å kjøp togbillet! Det blir en enkel middag, mulighet for å bli litt kjent og litt info om DNT ung Oslo. #godS!

Lørdag: Vi starter dagen med en god frokost og smører niste. Deretter kan man velge å være med på litt ulike turer basert på interesse, og topptur blir det garrantert! Turene vil bli annonsert i god tid før turstart, så stay tuned. Vi spiser lunsjen ute og koser oss i det flotte terrenget. Vel inne igjen blir det team building i grupper og konkurranse. Dagen avsluttes med quiz. Premie til beste lag!

Søndag: Frokos og nistesmøring. Vi tar en kort tur ut før vi setter kursen tilbake til Oslo. Offiselt program avsluttes kl. 14, så det passer med toget som går kl. 14:29.

Pris kr 250,- Husk du må være DNT-medlem 🙂 Inkludert i prisen er alt av mat, overnatting og aktiviteter. Husk å bestille togbilletter selv!

Mer info om hva du trenger å ha med deg finner du her: https://inspirasjon.ut.no/fjellvett-sikkerhet-utstyr/pakkeliste-for-sommerturen/100776

Mer informasjon/påmelding
Ulvik kommune
20:00
10.09.2021 – 12.09.2021

(+47) 22 82 28 00
info.oslo@dnt.no
Google Map of 60.5979113,7.5079202