Oppmøte: I parken v/Paviljongen (Torshovparken)

Kom i form med Friluftstrimmen i Torshovparken! Her vil du kunne møte andre turglade mennesker samtidig som du får trent hele kroppen. Dette er et gratis tilbud. Ta med en venn, en nabo eller kom alene. Pga. smittevernstiltak blir det ikke servert kaffe/te etter treningen som før.

Merknad: Det er påmelding til Friluftsstrimmen i forkant eller ved oppmøte. Man melder seg på fra uke til uke, se rød påmeldingsknapp til høyre.

Om Friluftstrimmen
Trimtilbudet har fokus på styrke- og balansetrening som øker evnen til å gå tur i ulendt terreng. Vi trener sammen og motiverer hverandre. Alle øvelsene har forskjellige nivåer og vanskelighetsgrader, slik at helt ferske kan trene sammen med de sprekeste og alle får utbytte av treningen. Hvor tøff treningen blir – ja, det er opp til deg.

Intruktøren har lang erfaring med trening for seniorer og vil legge til rette for at du kan utføre øvelser som passer for deg.
DNT-verten møter deg og har i oppgave å fremme friluftslivets gleder og tilrettelegge for hyggelig samvær etter treningen.

Smitteverntiltak på turer og aktiviteter i DNT
På våre turer og aktiviteter kan du være trygg på at vi tar smittevern på alvor. DNT har utarbeidet en egen veileder for aktiviteter, som bygger på myndighetens råd om smittevern. Vi tar hensyn hygiene og til størrelse på grupper, i henhold til gjeldende anbefalinger. Deltakelse på våre turer og aktiviteter forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Vi har fokus på god håndhygiene og at alle deltakere må holde minst en meter avstand til hverandre. Turleder/instruktør eller aktivitetsleder har rett til å vise bort deltakere som ikke overholder dette.

Hold deg oppdatert på myndighetenes råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Praktisk informasjon
Ukedag og tidspunkt: Mandager kl. 10-11
Varighet: 1 time
Periode høst 2020: 10. august – 7. desember
Påmelding: Ja! Det er påmelding til Friluftsstrimmen i forkant på nettet, telefon (22822800) eller ved oppmøte. Man melder seg på fra uke til uke. For påmelding på nettet se rød påmeldingsknapp oppe til høyre.
Pris: Gratis, du trenger ikke å være medlem for å delta.
Oppmøte: I parken v/Paviljongen (Torshovparken)
Ta på og ta med:Treningstøy etter været, sitteplate til treningen og matpakke.

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
10:00
07.09.2020
DNT senior Oslo
22 82 28 00
turinfo@dntoslo.no
Google Map of 59.93517139999999,10.7701984