Vi møter på Oslo S under avgangstavlen i ankomsthallen klokka 16.00.

På denne turen legger vi opp til masse kos, god mat, spill og morsomme konkurranser. Vi oppholder oss i området rundt Dølerud i Østmarka og gleder oss til en høsttur i all sin prakt!

MERK! Dette er en tur som passer spesielt for deg som nettopp har vokst i fra Barnas Turlag, og som fortsatt har lyst til å være med i DNT og oss i DNT ung. Med denne turen ønsker vi å gi deg en smakebit på hva vi driver med. Vi har stor tro på at det vil gi mersmak, så kom og bli med oss på tur.

Program

Fredag brukes til å bli kjent med hverandre og med stedet. Vi har noen bli-kjent-aktiviteter og orienteringsopplegg i nærområdet. Lørdagen drar vi på tur i området eller driver med ulike aktiviteter. Vi ser hvor langt vi kommer, men lunsjen blir på tur. Lørdag og søndag har vi konkurranser, quiz og poster. Det blir også kos og gjettekonkurranser ved bålet kveldstid.

Mat

Alle må ta med egen frokost og lunsj til lørdag og søndag. DNT ung stiller med middag for oppholdet, og dette er inkludert i turprisen.

Generell informasjon

Pris

Kroner 402,-.
Ikke-medlemstillegg kroner 400,-.

Oppmøte

Vi møter på Oslo S under avgangstavlen i ankomsthallen klokka 16.00. Se etter turleder i rød jakke. Vi tar t-bane og buss til Grønmo parkeringsplass.

NB! Transport er ikke inkludert i prisen og deltakere må betale togreisen selv.

Retur

Vi tar bussen tilbake til Oslo. Tilbake på Oslo S klokka ca. 16.00 på søndag.

NB! Transport er ikke inkludert i prisen og deltakerne må betale togreisen selv.

Utstyr

Vi er ute hele tiden så ta med deg gode, varme klær, regnklær og gode støvler/ fjellstøvler. Du som har lyst, har lov til å ta med egne spill, og kom gjerne med forslag til aktiviteter.

Skal du på tur og mangler utstyr? Det er mulig BUA kan hjelpe deg. Gå inn på www.bua.io og finn den BUA ordningen som er nærmest deg (i Oslo: BUA Bjørndal. BUA Klemetsrud, BUA Østensjø, BUA Bjerke, BUA Sagene og BUA FRIGO). Send en låneforespørsel på mail, eller ring å spør etter det utstyret du trenger. Fører det ikke frem send mail til post@bua.io.

Kart og ruteinformasjon

Turkart Østmarka 1:25 000. Kart kan om ønskelig kjøpes i vårt Tursenter eller i vår nettbutikk.

Pakkeliste sommer og vinter

Av sikkerhetsmessige årsaker kreves det riktig og viktig bekledning og utstyr i sekken. Vi viser derfor til våre pakkelister.

Se også DNTs filmer med tips om hvordan pakke sekk sommer og vinter og hvordan kle seg på tur vinter.

Viktig informasjon om fellesturer vinter

Før du melder deg på en tur les: «Viktig informasjon – fellestur vinter» .

Vilkår for deltakelse på fellesturer

Når du melder deg på denne turen bekrefter du at du har lest og aksepterer vilkårene som er beskrevet i «Vilkår for deltakelse på fellesturer med DNT i Norge».

KONTAKTINFORMASJON OG BOOKING

Spør vårt Tursenter

Har du spørsmål angående turen, kart eller om utstyr, anbefaler vi å ta kontakt med vårt Tursenter på telefon 22 82 28 00, mandag til fredag mellom 08.30 – 16.00, eller på e-post: turinfo@dntoslo.no

UT.no

Mer generell informasjon finner du på hele Norges turplanlegger

Booking

For booking velg dato øverst til høyre.

Medlemskap i DNT

På denne turen er det tillegg i prisen for de som ikke er medlemmer. Vi oppfordrer likevel alle til å melde seg inn og støtte vårt arbeid med å få flere ut på tur.

DNT ung Oslo sitt arbeid er også støttet av Oslo Kommune og Frifond.

Bli medlem i DNT!

Kategori: Nærmiljø

Mer informasjon/påmelding
Oslo kommune
16:00
07.09.2018 – 09.09.2018

22 82 28 00
turinfo@dntoslo.no
Google Map of 60.03776409999999,10.812732600000004