Oppmøtested er Markmarken på Søndre Langøya (rett nord for Skagen flyplass).

10- toppersturarrangementet på Søndre Langøya i Hadsel kommune har en egen turløype for barn.
Tiden for oppmøte er mellom klokken 0800 og 1100. Det er ingen felles starttid eller turleder. Det betyr at familien kan planlegge turen i eget tempo.
Oppmøtested er Markmarken på Søndre Langøya (rett nord for Skagen flyplass).
Nytt av året er at Melbu Skolekorps vil holde tre små konserter underveis. Hvis du ønsker å delta på «musikkturen» må du være klar til å starte klokken halv ti.
Turen går opp Kleksura, så tar du av til venstre på merket sti mot Nils Persavannet. I det tyngste partiet, fra Markmarka og opp Kleksura, er det en natursti tilpasset de yngste deltakerne. Dermed blir det mange småpauser i den lange og tunge bakken. Mellom Kleksura og Lauklitinden går turen til Nils Persavannet. Her blir det rasteplass med bål, pinnebrødsteiking, leker og mulighet for å kaste ut fiskesnøre. Etter oppholdet ved Nils Persavannet går turen ned til Dalvannet, Osvannet og Markmarka. Ved innkomst får alle barna et diplom og premie for gjennomført tur.
Om du ønsker å delta og ha litt romslig med tid må det avsettes minst tre timer. Dette er en krevende tur for barn som ikke er vant til å gå i fjellet. Ta med eget fiskeutstyr, håndkle, mat og drikke.

Mer informasjon/påmelding
Hadsel kommune
08:00
06.09.2020


Google Map of 68.60021573918563,15.026269808373959