Engelsviken fredriksatd

ETU Ledelse Psykisk helse er en påbygningsmodul i Våttkortstigen som gir Aktivitetsledere, Turledere og Veiledere økt kompetanse og erfaring med å tilrettelegge padling for personer med psykiske utfordringer. Kurset legges opp som en helgesamling i samarbeid mellom naturlige arenaer og møtesteder (f. eks helsesportsenter) og NPF. Kurset gjennomføres med en blanding av teori og praksis. Sammen med to mentorer gjennomfører klubbinstruktørene grunnkurs for målgruppen og eventuelt fagansatte. Samarbeidet gir en unik mulighet og nyttig erfaring for våre klubbinstruktører som får møte padlere med psykiske utfordringer på alle nivåer. Helgen er viktig for å skape nettverk og engasjement rundt padleaktiviteter for målgruppen. Påbyggingsmodulen er et godt utgangspunkt for å starte opp et tilbud om Padling på Dagtid i egen klubb

Årets kurs går 2-4 september på Strandstua i Engelsviken. Kurset starter fredag kveld kl 19-21, lørdag hele dagen, ettermiddagen og kvelden frem til kl 20. søndag 9-15. Det er ordnet med felles overnatting.

FOR Å DELTA PÅ DETTE KURSET MÅ DU VÆRE MEDLEM AV KLUBB TILSLUTTET NORGES PADLEFORBUND. Kurset er gratis og forbundet dekker reisekostnader med billigste reisemåte. Hver enkelt deltaker må avklare dette med forbundet på forhånd! Påmelding er bindene. Ved påmelding og unnlatt oppmøte uten gyldig fravær blir deltaker fakturert 500kr. Dette for å sikre at det ikke blir tomme påmeldinger.

Fredrikstad kommune
19:00
02.09.2022 – 04.09.2022
NPF
Gry Gerhardt og Trond Glesaaen
gry@padleforbundet.no
Google Map of 59.25376739999999,10.739319