Du kjører til Kobbevågen, Vikran til Fredlund Gravlund, da ser du en stor parkeringsplass- fra her vil det være godt skiltet mot Drømmeplassen!.

#nattinaturen på Vikran, Kobbevågen markerer åpningen av Friluftslivets uke 2022! På Vikran ligger «Drømmeplassen» og er en stor, flott gapahuk med muligheter for overnatting både i telt og i hengekøye. Det blir servering av suppe, noe varmt å drikke og muligheter for å lage seg noe på bålet! Vi lover bålkos og hygge! Vi anbefaler å rigge opp soveplass før det offisielle programmet starter.

Program:
18.00-19.00 Friluftspolitisk bålsamtale
– vi inviterer politikerne til en viktig samtale om frivillighet og hva friluftsliv betyr for folkehelse i lys av bærekraftsmålene og spesielt sosial bærekraft. Rekrutterer vi mange nok til å ivareta det viktige bidraget frivillige i dag gir på området og hvilke politiske virkemidler er det mulig å ta i bruk? Vi vil ha innledere fra frivilligheten som start på samtalen og vil gjerne høre fra partiene hvordan de jobber med disse spørsmålene i sine partiprogram mot valget neste år.

19.30 – friluftskonsert!

Det vil også være god plass for lek, hygge og sosialt samvær!

#sammenpåtur!

Det er ikke påmelding, arrangementet er rusfritt og det er gratis å delta.
Hva trenger du?
– Varme klær du holder deg tørr i ved eventuelt regn.
– Niste/bålmat/drikke
– Hvis du skal overnatte: sovepose, liggeunderlag, lykt, telt eller hengekøye.

Mer informasjon/påmelding
Tromsø kommune
18:00
03.09.2022 – 04.09.2022
Hilde Ovesen
95142497
troms@fnf-nett.no
Google Map of 69.4924284,18.8361122